Збірник наукових статей магістрів. Інститут економіки, управління та інформаційних технологій |
|
|
|
Середа, 11 березня 2020, 08:11 |
Збірник наукових статей магістрів. Інститут економіки, управління та інформаційних технологій. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 504 с.
ISBN 978-966-184-361-4
У збірнику представлено результати наукових досліджень магістрів спеціальностей: Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітня програма «Документознавство та інформаційна діяльність»; Комп’ютерні науки освітня програма «Комп’ютерні науки»; Менеджмент освітня програма «Менеджмент та адміністрування»; Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит»; Фінанси, банківська справа і страхування освітня програма «Фінанси і кредит»; Публічне управління та адміністрування освітні програми «Публічне адміністрування» та «Місцеве самоврядування»; Економіка освітня програма «Управління персоналом та економіка праці». |
|
Середа, 11 березня 2020, 08:08 |
Мілька А. І.
Екологічна економіка : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня магістра / А. І. Мілька. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 40 с. |
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:39 |
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20–21 листопада 2019 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 126 с.
ISBN 978-966-184-357-7
Збірник містить тези доповідей із проблем розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, зокрема, прогресивних технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі, геоекономічних особливостей розвитку туристичної діяльності, прогресивних процесів та обладнання харчових виробництв і ресторанного господарства, сучасних технологій підготовки майбутніх фахівців, фізичної культури і спорту в житті студентів.
Збірник зацікавить наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів і студентів відповідних напрямів підготовки. |
Курсова робота зі спеціальності, Бірта Г. О. |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:36 |
Бірта Г. О.
Курсова робота зі спеціальності : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство та комерційна діяльність» і «Товарознавство та експертиза в митній справі» / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, О. О. Горячова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 47 с. |
Специализированный туризм (лечебно-оздоровительный) |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:34 |
Карпенко Н. Н.
Специализированный туризм (лечебно-оздоровительный) : учебно-методическое пособие для самостоятельного изучения дисциплины студентами специальности 242 Туризм образовательная программа «Туризм» степени бакалавра / Н. Н. Карпенко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 78 с. |
|
|
|
Сторінка 45 з 117 |