03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Основи наукових досліджень PDF Друк e-mail
Четвер, 07 лютого 2019, 15:54

Основи наукових досліджень

Басова Ю. О.

Основи наукових досліджень : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля, біржова діяльність» освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво» ступеня бакалавра ПУЕТ / Ю. О. Басова, Л. М. Губа. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 32 с.

Складність та рівень виробництва з кожним роком зростає. Воно набуває все більшого обсягу, ґрунтується на застосуванні досягнень фізики, хімії, комп’ютерної техніки тощо. У сучасних умовах зростає роль професійної підготовки майбутніх фахівців. Сьогодні випускник закладу вищої освіти повинен не тільки володіти поглибленими професійними знаннями, але й мати певний запас знань та досвіду щодо проведення наукових досліджень. Це надає змогу самостійно та творчо вирішувати різноманітні складні питання виробництва, торгівлі та інших галузей народного господарства.

У товарознавчій практиці часто виникає необхідність проведення кількісних, якісних, асортиментних та інших досліджень найрізно-манітніших груп товарів. Такі дослідження успішно можуть бути виконані фахівцями, які володіють принципами та методами їх проведення та обробки результатів.

Метою навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» є вивчення методів та процесу організації науково-дослідної роботи, що сприяє активізації творчого мислення, наукового пошуку студентів.

 
Борис Мартос і кооперація PDF Друк e-mail
Четвер, 07 лютого 2019, 15:51

Борис Мартос і кооперація

Нестуля О. О.

Борис Мартос і кооперація : монографія. У 2 кн. Кн. 2. Б. Мартос про кооперацію і кооператорів / О. О. Нестуля, М. В. Аліман ; за ред. О. О. Нестулі. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 245 с.

ISBN 978-966-184-310-2

У книзі висвітлено зміст наукових і науково-педагогічних розвідок з питань кооперативного руху видатного українського кооператора, вченого, педагога, економіста, політика, державного і громадського діяча Бориса Миколайовича Мартоса. Уміщено текст окремих його опублікованих і рукописних праць у повному обсязі або витяги з них. Для студентів кооперативних і аграрних навчальних закладів, наукових працівників, викладачів, аспірантів, фахівців, керівників кооперативних організацій і всіх, хто цікавиться питаннями теорії і практики кооперації.

 
Бизнес-планирование в гостинично-ресторанном хозяйстве PDF Друк e-mail
Четвер, 07 лютого 2019, 15:43

Бизнес-планирование в гостинично-ресторанном хозяйстве

Юрко И. В.

Бизнес-планирование в гостинично-ресторанном хозяйстве : учебно-методическое пособие для самостоятельного изучения учебной дисциплины студентами направления подготовки «Гостинично-ресторанное дело» ПУЭТ / И. В. Юрко, Е. Н. Михайленко. – Полтава : ПУЭТ, 2018. – 127 с.

Целью учебной дисциплины является формирование научного мировоззрения на роль и место бизнес-планов в предпринимательской деятельности и проблемы бизнес-планирования, усвоение основных терминов и понятий бизнес-планирования на уровне их воспроизведения и применения; получение навыков и элементарных умений применять их в практической деятельности для повышения конкурентоспособности специалиста в экономической сфере.

 
Інформаційно-аналітична діяльність PDF Друк e-mail
Четвер, 07 лютого 2019, 15:39

Інформаційно-аналітична діяльність

Макарова М. В.

Інформаційно-аналітична діяльність : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами галузі знань 0201 «Культура» напряму підготовки 6.020105 «Документознавство та інформаційна діяльність»/галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітня програма «Документознавство та інформаційна діяльність»/«Менеджмент інформаційних ресурсів» ступеня бакалавра ПУЕТ / М. В. Макарова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 37 с.

Курсова робота є одним із видів індивідуальних завдань навчально-дослідного характеру, що дозволяє оцінити рівень теоретичної і практичної підготовки студентів із дисципліни.

Курсова робота демонструє рівень умінь студента до самостійного творчого наукового пошуку й виконання актуальних проблемних завдань, що поставлені в ній. Вона ґрунтується на теоретичних знаннях і практичних навичках, отриманих студентом протягом навчання і самостійної науково-дослідної роботи, і свідчить про його вміння узагальнювати теоретичний і практичний матеріал.

Курсова робота виконується відповідно до розробленої і затвердженої тематики, що визначається і пов’язується з актуальними проблемами певної галузі діяльності з метою вирішення чи вдосконалення практичних завдань сучасності.

 
Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент) PDF Друк e-mail
Четвер, 07 лютого 2019, 15:20

Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент)

Макарова М. В.

Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент) : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами галузі знань 0201 «Культура» напряму підготовки 6.020105 «Документознавство та інформаційна діяльність»/галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітня програма «Документознавство та інформаційна діяльність»/«Менеджмент інформаційних ресурсів» ступеня бакалавра ПУЕТ / М. В. Макарова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 37 с.

Курсова робота є одним із видів індивідуальних завдань навчально-дослідного характеру, що дозволяє оцінити рівень теоретичної і практичної підготовки студентів із дисципліни.

Курсова робота демонструє рівень умінь студента до самостійного творчого наукового пошуку й виконання актуальних проблемних завдань, що поставлені в ній. Вона ґрунтується на теоретичних знаннях і практичних навичках, отриманих студентом протягом навчання і самостійної науково-дослідної роботи, і свідчить про його вміння узагальнювати теоретичний і практичний матеріал.

Курсова робота виконується відповідно до розробленої і затвердженої тематики, що визначається і пов’язується з актуальними проблемами певної галузі діяльності з метою вирішення чи вдосконалення практичних завдань сучасності.

 
« ПочатокПопередня81828384858687888990НаступнаКінець »

Сторінка 88 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Технологія приготування їжі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки