07 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Основи автоматизованого проектування PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 травня 2019, 14:11

Основи автоматизованого проектування

Володько О. В.

Основи автоматизованого проектування : навчальні завдання до практичних занять та методичні рекомендації до їх виконання для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»/спеціальності 181 Харчові технології ступеня бакалавра ПУЕТ / О. В. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 56 с.

 
Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 травня 2019, 14:02

Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю

Шара С.

Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю : монографія / Світлана Шара. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 241 с.

ISBN 978-966-184-225-9

Монографія порушує актуальну проблему дидактики вищої школи, яка зумовлена потребою підвищення конкурентоспроможності викладачів, зростання якості їхньої роботи. Науково обґрунтовано на основі акмеологічного методолого-теоретичного підходу поетапну технологію формування професійної адаптованості молодого викладача в системі методичної роботи закладу вищої освіти непедагогічного профілю.

 
Прикладна економетрика PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 травня 2019, 13:59

Прикладна економетрика

Карнаухова Г. В.

Прикладна економетрика : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня магістра / Г. В. Карнаухова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 24 с.

 
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 травня 2019, 10:48

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра

Шимановська-Діанич Л. М.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра / Л. М. Шимановська-Діанич, О. М. Білінська. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 25 с.

 
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 травня 2019, 10:34

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

Рогова А. Л.

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с.

 
« ПочатокПопередня71727374757677787980НаступнаКінець »

Сторінка 72 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Барна справа
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки