Основи автоматизованого проектування |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 14:11 |
Володько О. В.
Основи автоматизованого проектування : навчальні завдання до практичних занять та методичні рекомендації до їх виконання для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»/спеціальності 181 Харчові технології ступеня бакалавра ПУЕТ / О. В. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 56 с. |
|
Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 14:02 |
Шара С.
Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю : монографія / Світлана Шара. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 241 с.
ISBN 978-966-184-225-9
Монографія порушує актуальну проблему дидактики вищої школи, яка зумовлена потребою підвищення конкурентоспроможності викладачів, зростання якості їхньої роботи. Науково обґрунтовано на основі акмеологічного методолого-теоретичного підходу поетапну технологію формування професійної адаптованості молодого викладача в системі методичної роботи закладу вищої освіти непедагогічного профілю. |
Вівторок, 28 травня 2019, 13:59 |
Карнаухова Г. В.
Прикладна економетрика : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня магістра / Г. В. Карнаухова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 24 с. |
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:48 |
Шимановська-Діанич Л. М.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра / Л. М. Шимановська-Діанич, О. М. Білінська. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 25 с. |
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:34 |
Рогова А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с. |
|
|
|
Сторінка 72 з 118 |