Інноваційні технології консервованих продуктів |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04 |
Наконечна Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с. |
|
Безвідходні технології харчових виробництв |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 10:00 |
Наконечна Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с. |
Вівторок, 26 листопада 2019, 12:09 |
Крафт В. А.
Фізичне виховання : методичні рекомендації щодо самостійних занять із самозахисту для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра / В. А. Крафт. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 35 с. |
Вівторок, 26 листопада 2019, 12:03 |
Назаренко В. О.
Управління якістю : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство і комерційна діяльність» ступеня магістра / В. О. Назаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 68 с. |
Тренінг «Бухгалтерський облік у бізнесі» |
|
|
|
Вівторок, 26 листопада 2019, 10:30 |
Прохар Н. В.
Тренінг «Бухгалтерський облік у бізнесі» : збірник завдань та методичні рекомендації для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня бакалавра / Н. В. Прохар, Ю. О. Ночовна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 35 с. |
|
|
|
Сторінка 53 з 118 |