11 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Моделювання та прогнозування економічних проце­сів PDF Друк e-mail

   Касьяненко В.О., Старченко Л.В.

  Моделювання та прогнозування економічних проце­сів. Конспект лекцій: Навч. посібник. - Суми: ВТД «Уні­верситетська книга», 2006. - 185 с.

  Управління державою, виробництвом та іншими складними об'єктами має забезпечувати вибір оптимальних рішень. Необ­хідність ефективного прогнозування підтверджується багато­мільярдними збитками, від яких щорічно потерпають навіть пе­редові компанії світу.

  Даний навчальний посібник розглядає сучасні методи еко­номічного прогнозування та моделювання.

   Для викладачів і студентів економічних спеціальностей, а також для тих, хто вивчає економічні дисципліни на неекономі­чних спеціальностях. Книга може бути використана спеціаліс­тами і керівниками підприємств.

 
Цивільна оборона та цивільний захист PDF Друк e-mail

   Стеблюк M.I.

   Цивільна оборона та цивільний захист: Підручник. — К.: Знання-Прес, 2007. — 487 с

   У підручнику розглядаються основні завдання та організаційна побудова цивільного захисту в Україні відповідно до Законів України "Про Цивільну оборону України", "Про правові засади цивільного захисту" та ін. Наводяться класифікація і найважливіші характеристики надзвичайних ситуацій природ­ного та техногенного походження. Показується вплив уражаючих факторів на людей, об'єкти народного господарства, сільськогосподарських тварин, рос­лини, воду, продукти харчування. Висвітлюються організація захисту насе­лення, тварин, продуктів харчування, основи планування заходів цивільного захисту, організації і здійснення рятувальних та інших невідкладних робіт у надзвичайних ситуаціях. За змістом підручник відповідає законодавчим документам, що стосуються захисту населення і територій, та програмі на­вчальної дисципліни "Цивільна оборона" для вищих навчальних закладів.

   Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.
 
Національна економіка PDF Друк e-mail

   Національна економіка: Підручник. /Заред. проф.,к.е.н. П.В. Кру­ша. - К.: Каравела; Піча Ю. В., 2008. - 416 с.

   Пропонований підручник є узагальненням надбань зарубіжної та віт­чизняної економічної науки у сфері питань щодо особливостей форму­вання та функціонування національної економіки як єдиної динамічної системи та підсистеми світового господарства. У ньому висвітлюються теоретичні питання щодо специфіки національної економіки як галузі знань, навчальної дисципліни, наукового напрямку і явища соціально-економічної реальності, а також проблеми формування та подальшого еволюційного розвитку національної економіки України з урахуванням сучасного стану ринкових перетворень в державі та суспільстві.

   Підручник розрахований на студентів вищих навчальних закладів будь-якої форми навчання, а також молодих науковців, аспірантів, викладачів та всіх тих, хто цікавиться питаннями розвитку національної економіки.

 
Кредитування і контроль PDF Друк e-mail

   Вовк В.Я., Хмеленко О.В.

Кредитування і контроль: Навч. посіб. — К.: Знання, 2008. — 463 с

   У посібнику визначаються засади банківського кредиту­вання та основні критерії прийняття рішення про видачу кре­диту, розглядаються основні види і форми банківських кре­дитів, досліджуються сутність і характер кредитного ризику банку та банківських ризиків у цілому, а також пропонують­ся методи управління кредитним ризиком і ризиком зміни відсоткової ставки. Особлива увага приділяється питанням організації моніторингу кредитних операцій банку та мето­дам управління проблемними кредитами. Наводяться плани лекційних занять, теми індивідуальних робіт і питання для самостійного опрацювання студентами.

  Для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей магістерського рівня підготовки, аспірантів, викладачів, фахівців банківської справи.

 
Міжнародний менеджмент PDF Друк e-mail

   Михайлова Л.І., Юрченко О.Ю., Данько Ю.І., Михайлов A.M.

Міжнародний менеджмент: Навч. посібник. — К.: Центр учбової літератури, 2007 — 200 с.

  В навчальному посібнику викладені передумови еволюції міжнарод­ного менеджменту як окремого виду управлінської діяльності, висвіт­люються його теоретичні основи та аналізуються основні особливості ефективного здійснення в умовах поглиблення глобалізації світової еко­номіки. Викладені практичні завдання та варіанти їх розв'язання, містяться ситуаційні вправи (кейси) для аналізу та обговорення, подані тестові завдання для самоконтролю знань студентів.

   Навчальне видання розраховане на студентів, магістрів і викладачів вищої школи. Може також бути корисним аспірантам, керівникам підприємств - суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності та всім, хто цікавиться проблемами сучасного міжнародного менеджменту.

 
« ПочатокПопередня431432433434435436НаступнаКінець »

Сторінка 431 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Фізіологія зарчування
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки