17 | 06 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Останні виставки
Останні новини
Фізіологія харчування PDF Друк e-mail
Середа, 11 березня 2015, 11:14

Фізіологія зарчуванняЗубар Н. М.

Фізіологія харчування: практикум [текст] Навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова - К.: «Центр учбової літератури» 2013.-208 с.

ISBN 978-611-01-0423-4

У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.

Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук.

Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями: 7 091711 -технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Історія України з найдавніших часів до 1648 року
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки