Фізіологія харчування |
![]() |
![]() |
![]() |
Середа, 11 березня 2015, 11:14 |
Фізіологія харчування: практикум [текст] Навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова - К.: «Центр учбової літератури» 2013.-208 с. ISBN 978-611-01-0423-4 У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих. Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями: 7 091711 -технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій. |