02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Економіка природокористування PDF Друк e-mail

Економіка природокористування

Макарова Н. С., Гармідер Л. Д., Михальчук Л. В.

Економіка природокористування: Навч. посібник. — К.: Центр учбової літератури, 2007 — 322 с. 

На сучасному етапі розвитку людства треба мати досвідчених спеціалістів у галузях екології й економіки, які б втілювали в життя принципи раціонального природокористування і створювали переду­мови для формування в населення елементів сучасного світогляду і розуміння важливості та необхідності ощадливого поводження себе в навколишньому природному середовищі.

Навчальний посібник «Економіка природокористування» має на меті формування у студентів еколого-економічного світогляду та надання їм відповідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям не лише визнача­ти рівень забруднення довкілля, величину завданої йому шкоди, але й вести ефективну цілеспрямовану роботу з його охорони і відновлення.

Призначено для студентів економічних спеціальностей вищих на­вчальних закладів, викладачів та всіх, хто цікавиться питаннями еко­номіки природокористування.

 
Антикризовий менеджмент PDF Друк e-mail

   Скібіцький О. М.

   Антикризовий менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр учбової літератури, 2009 — 568 с.

   У навчальному посібнику подані основні матеріали для вивчення норматив­ної дисципліни „Антикризове управління підприємством". Висвітлюються питан­ня сучасної теорії та практики управління кризовими ситуаціями в підприєм­ствах виробничої сфери, торгівлі та сфери послуг, питання управління опром змінам та стратегії використання людського потенціалу.

  Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів з економі-ко-підприємницьких спеціальностей, викладачів та менеджерів.

 
Банківський нагляд PDF Друк e-mail

Банківський нагляд

Ґудзь Т.П.

Банківський нагляд: Навч. посібник., К.: Ліра-К. — 2008. - 380 с.

У посібнику викладено методику вивчення та загальну теорію і практику здійснення Національним банком України нагляду за діяльністю комерційних банків та контролю за дотриманням ними банківського законо­давства в процесі реєстрації, ліцензування, дистанційної перевірки, виїзного інспектування, санації та ліквідації.

Матеріал побудовано на основі чинного законодавства України з використанням світової практики банківського нагляду.

Рекомендовано для студентів спеціальності «Банків­ська справа» та викладачів фінансових дисциплін.

 
Практическая бизнес-статистика PDF Друк e-mail

   Сигел, Эндрю.

  Практическая бизнес-статистика. : Пер. с англ. М. : Издательский дом "Вильяме", 2008. — 1056 с. : ил. Парал. тит. англ.

   Эта книга представляет собой прекрасно организованный курс статистических мето­дов анализа данных. Теоретический материал не перегружен математическими подробно­стями и дополняется большим количеством тщательно отобранных примеров с использо­ванием Microsoft Excel. Здесь есть анализ финансового состояния предприятий и конъ­юнктуры фондового рынка, прогнозирование уровня продаж и результатов избирательных кампаний, анализ качества продукции и эффективности рекламы, изучение аудитории средств массовой информации и много других непростых и практически важных задач. Книга может быть полезна преподавателям, студентам, научным сотрудникам, аналити­кам консалтинговых фирм и рекламных агентств, а также практикующим менеджерам, желающим использовать прикладной статический анализ в своей работе.

 
Китай: вік XXI: Розвиток Китаю, його вплив на світову економіку та геополітичну рівновагу PDF Друк e-mail

   Шенкар Одед

   Китай: вік XXI: Розвиток Китаю, його вплив на світову економіку та геополітичну рівновагу/Пер. з англ. -Дніпропетровськ: Баланс Бізнес Букс, 2005. - 208 с

   Ми є свідками небувалих темпів у розвитку Китаю, що неодмінно вплине як на розвинуті країни, так і на ті, що роблять перші кроки до стану цивілізованих держав. Прагнення Піднебесної відродити свою колишню імперську велич призведе до глобальної перебудови політичної, економічної та суспільної системи у світі. Ця книга дає чітке і реалістичне уявлення про трансформації, що мають місце у світовому масштабі у зв'язку з народженням нової надпотужної держави XXI століття.

 
« ПочатокПопередня421422423424425426427428429430НаступнаКінець »

Сторінка 426 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Пищевая инженерия: справочник с примерами расчетов
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки