02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Безпека життєдіяльності PDF Друк e-mail

   Пішак В. П., Радько М. М., Воробйов О. О., Бабюк А. В., Романів Л. В. Б402 Безпека життєдіяльності: Підручник / За редакцією Радька М. М. -Чернівці: Книги ХХІ, 2008. - 360 с

  У підручнику системно викладені основні положення дисципліни БЖД. Розглядаються теоретичні, медико-біологІчні основи БЖД, принципи забезпечення безпеки, ідентифікація небезпек, які оточують і супроводжують людину протягом усього життя, міри захисту від них. Розкриваються особливості захисних дій в екстремальних і надзвичайних ситуаціях.

   Для курсантів, слухачів, студентів та викладачів, які вивчають і викладають БЖД, працівників різних галузей.

 
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості PDF Друк e-mail

   Мирончук В. Г., Гулий I. С, Пушанко М. М. та ін.
   Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості / За рсд. В. Г. Мирончука. Підручник. - Вінниця: Нова книга, 2007. - 648 с.

   Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів, що мають місце в переробній і харчовій промисловості. Приводиться призначення, будова, принцип дії та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за функціональним призначенням.

   Для ефективного засвоєння та використання матеріалу в практичній діяльності майже в усіх розділах підручника приведені конкретні приклади розрахунку обладнання.

   Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів IIIIV рівня акредитації, що готують спеціалістів для переробної та харчової промисловості за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напрямку "Інженерна механіка" і "Харчова технологія та Інженерія".

   Також може бути використаний інженерно-технічними працівниками підприємств переробних і харчових виробництв.

 
Історія економічних учень PDF Друк e-mail

   Леоненко П.М., Юхименко П.І.

   Історія економічних учень: Підручник. 2-ге вид., перероб. і доп. — К.: Знання, 2008. — 639 с. — (Вища освіта XXI століття).

   У підручнику вперше у вітчизняній літературі за новою струк­турою курсу висвітлюються питання становлення і розвитку еко­номічних учень від найдавніших часів до сучасності. Підручник устаткований контрольними запитаннями і завданнями для пере­вірки знань студентів, словником основних термінів, списком рекомендованих першоджерел і додаткової літератури. За струк­турою і змістом підручник повністю відповідає нормативній про­грамі курсу "Історія економічних учень".

   Розраховано на студентів економічних спеціальностей, аспі­рантів, викладачів, науковців, усіх, кого цікавлять питання історії економічних учень.

 
Релігієзнавство PDF Друк e-mail

   Кислюк К.В., Кучер О.М.

   Релігієзнавство: Підручник для студентів вузів / Народ, укр. акад.— 5-є вид., виправ, і доп.— К., 2007. —636 с.

   У книзі представлено великий і цікавий фактичний матеріал з теоретичних проблем і основних напрямів академічного релігієзнавства, історії, віровчення, культової практики, релігійної організації первісних, етнічних і регіональних, світових, нових релігійних рухів, а також язичницьких вірувань давніх слов'ян і християнства в Україні. До кожної теми дібрано уривки зі священних текстів, карти й ілюстрації, складені питання, проблемні завдання, тести. У книгу вміщено короткий релігієзнавчий словник та короткі відомості про найбільш поши­рені релігії минулого і сучасності.

   Книга розрахована на студентів і викладачів вищих навчальних закладів, широке коло читачів, які цікавляться питаннями виникнення, розвитку і сучас­ного стану релігій.

 
Сенсорний аналіз PDF Друк e-mail

   Жук В.А.

   Сенсорний аналіз: Навчальний посібник для студентів вищих нав­чальних закладів. - Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008. - 206 с

   Оцінка якості товарів в сучасних умовах значною мірою залежить від рівня знань фахівців, що цим займаються. Тому зростає популярність сен­сорної оцінки як для продуктів харчування так і для непродовольчих товарів. Автор розкриває особливості сенсорної оцінки для різних товарів, як нового асортименту, так і традиційних виробів. Досить повно розглянуті основні види оцінки залежно від особливостей сучасних систем оцінки. Значна увага приділена основним групам, функціям, властивостям і правовим аспектам оцінювання якості.

   Навчальний посібник «Сенсорний аналіз» підготовлено з урахуванням змін у підготовці фахівців вищої школи на сучасному етапі розвитку системи вищої освіти.

   Підготовлений навчальний посібник с важливим предметним внеском у поглибленні вивчення товарознавства продовольчих і непродовольчих това­рів, і може бути рекомендований для студентів вищих навчальних закладів Ш і IV рівнів акредитації, а також широкого кола спеціалістів.

 
« ПочатокПопередня421422423424425426427428429430НаступнаКінець »

Сторінка 422 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти)
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки