Електронні змісти книг
Пішак В. П., Радько М. М., Воробйов О. О., Бабюк А. В., Романів Л. В. Б402 Безпека життєдіяльності: Підручник / За редакцією Радька М. М. -Чернівці: Книги ХХІ, 2008. - 360 с У підручнику системно викладені основні положення дисципліни БЖД. Розглядаються теоретичні, медико-біологІчні основи БЖД, принципи забезпечення безпеки, ідентифікація небезпек, які оточують і супроводжують людину протягом усього життя, міри захисту від них. Розкриваються особливості захисних дій в екстремальних і надзвичайних ситуаціях.
Для курсантів, слухачів, студентів та викладачів, які вивчають і викладають БЖД, працівників різних галузей. |
|
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості |
|
|
|
Мирончук В. Г., Гулий I. С, Пушанко М. М. та ін. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості / За рсд. В. Г. Мирончука. Підручник. - Вінниця: Нова книга, 2007. - 648 с. Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів, що мають місце в переробній і харчовій промисловості. Приводиться призначення, будова, принцип дії та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за функціональним призначенням.
Для ефективного засвоєння та використання матеріалу в практичній діяльності майже в усіх розділах підручника приведені конкретні приклади розрахунку обладнання.
Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів III—IV рівня акредитації, що готують спеціалістів для переробної та харчової промисловості за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напрямку "Інженерна механіка" і "Харчова технологія та Інженерія".
Також може бути використаний інженерно-технічними працівниками підприємств переробних і харчових виробництв. |
Історія економічних учень |
|
|
|
Леоненко П.М., Юхименко П.І.
Історія економічних учень: Підручник. — 2-ге вид., перероб. і доп. — К.: Знання, 2008. — 639 с. — (Вища освіта XXI століття). У підручнику вперше у вітчизняній літературі за новою структурою курсу висвітлюються питання становлення і розвитку економічних учень від найдавніших часів до сучасності. Підручник устаткований контрольними запитаннями і завданнями для перевірки знань студентів, словником основних термінів, списком рекомендованих першоджерел і додаткової літератури. За структурою і змістом підручник повністю відповідає нормативній програмі курсу "Історія економічних учень".
Розраховано на студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, науковців, усіх, кого цікавлять питання історії економічних учень. |
Кислюк К.В., Кучер О.М.
Релігієзнавство: Підручник для студентів вузів / Народ, укр. акад.— 5-є вид., виправ, і доп.— К., 2007. —636 с. У книзі представлено великий і цікавий фактичний матеріал з теоретичних проблем і основних напрямів академічного релігієзнавства, історії, віровчення, культової практики, релігійної організації первісних, етнічних і регіональних, світових, нових релігійних рухів, а також язичницьких вірувань давніх слов'ян і християнства в Україні. До кожної теми дібрано уривки зі священних текстів, карти й ілюстрації, складені питання, проблемні завдання, тести. У книгу вміщено короткий релігієзнавчий словник та короткі відомості про найбільш поширені релігії минулого і сучасності.
Книга розрахована на студентів і викладачів вищих навчальних закладів, широке коло читачів, які цікавляться питаннями виникнення, розвитку і сучасного стану релігій. |
Жук В.А.
Сенсорний аналіз: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. - Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008. - 206 с Оцінка якості товарів в сучасних умовах значною мірою залежить від рівня знань фахівців, що цим займаються. Тому зростає популярність сенсорної оцінки як для продуктів харчування так і для непродовольчих товарів. Автор розкриває особливості сенсорної оцінки для різних товарів, як нового асортименту, так і традиційних виробів. Досить повно розглянуті основні види оцінки залежно від особливостей сучасних систем оцінки. Значна увага приділена основним групам, функціям, властивостям і правовим аспектам оцінювання якості.
Навчальний посібник «Сенсорний аналіз» підготовлено з урахуванням змін у підготовці фахівців вищої школи на сучасному етапі розвитку системи вищої освіти.
Підготовлений навчальний посібник с важливим предметним внеском у поглибленні вивчення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів, і може бути рекомендований для студентів вищих навчальних закладів Ш і IV рівнів акредитації, а також широкого кола спеціалістів. |
|
|
|
Сторінка 422 з 436 |
|