08 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі PDF Друк e-mail
Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі

   Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі (освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр") /Укл.: Соловей М.І., Спіцин Є.С., Бориско Н.Ф., Скляренко Н.К., Кудіна В.В., Бражник Н.О., Демчук B.C. - Вид. 2-ге, доп. - К.: Ленвіт, 2009.-112 с.

   ISBN 966-8995-02-3

   Навчально-методичний посібник з педагогічної та науково-асистентської практики спрямований на допомогу магістрантам у питаннях планування, проведення та підведення підсумків практики.

   У посібнику визначено мету, головні завдання та зміст педагогічної та науково-асистентської практики, розкриті права і обов'язки магістрантів-практикантів та керівників практики. Подано рекомендації щодо організації навчальної, виховної та науково-дослідницької роботи практикантів. Представлено критерії оцінювання студентів за підсумками практики, зразки оформлення звітної документації.

 
Сховища даних PDF Друк e-mail
Сховища даних

   Пасічник В.В., Шаховська Н.Б.

   Сховища даних: Навчальний посібник. - Львів: "Магнолія 2006", 2008.-492 С

   ISBN 978-966-2025-18-7

   Навчальний посібник написаний відповідно до освітньо-професійної програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України наказом №444 від 07.06.2006 р. з напрямку 8.080405 «Інтелектуальні системи прийняття рішень». Згідно з тематичним планом, навчальний посібник «Сховища даних» включає предмет «Технології сховищ даних». У ньому послідовно викладені теоретичні, методологічні та прикладні аспекти проектування, побудови, застосування та супроводження сховищ даних, які розробляються з метою розв'язання аналітичних задач проблемної області.

   Призначений для студентів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Може бути використаний аспірантами, спеціалістами, викладачами та керівниками підприємств і організацій, які зацікавлені в поглибленні знань з проектування та супроводження сховищ даних.

 
Статистичний збірник. Витрати і ресурси домогосподарств України у 2008 році PDF Друк e-mail
Статистичний збірник. Витрати і ресурси домогосподарств України у 2008 році

   Статистичний збірник. Витрати і ресурси домогосподарств України у 2008 році [Текст]. Ч. 1 : за даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств України : стат. зб. / відповід. ред. I.I. Осипова . – К. : Держкомстат України, 2009 . – 433 с. : 230.00 .
   У публікації наведені підсумки вибіркового обстеження умов життя домогосподарств у 2008 році.
   Збірник містить інформацію щодо життєвого рівня населення, його характеристики за структурою доходів та витрат, а також - дані щодо споживання продовольчих, непродовольчих товарів та послуг залежно від рівня матеріальної забезпеченості домогосподарства, наявності в ньому дітей та за іншими соціально-економічними ознаками.
   У збірнику наводяться показники диференціації населення та домогосподарств за рівнем матеріального добробуту. Починаючи з І кварталу 2007 року в дослідженнях питань нерівності в якості критеріїв застосовуються показники грошових та загальних доходів (грошових доходів з урахуванням вартісної оцінки надходжень з особистого підсобного господарства, а також сум безготівкових пільг та субсидій, отриманих від держави, допомог від родичів та інших осіб) на відміну від показників грошових та сукупних витрат, які використовувалися у 1999-2006рр. Наводиться характеристика споживчих і неспоживчих грошових та сукупних витрат, грошових та сукупних витрат в цілому, грошових доходів та інших джерел існування домогосподарств кожної групи.
   Дані, наведені в публікації, містять інформацію вибіркового обстеження, розповсюджену на генеральну сукупність - все населення України. Основні показники подаються як в цілому по Україні, так і за місцем проживання домогосподарств (велике, мале місто, сільська місцевість), за регіонами, за економічними районами, за типами домогосподарств тощо.
   У збірнику наведені стислі методологічні пояснення щодо програми обстеження та системи показників, які характеризують життєвий рівень населення, а також - визначення основних понять і термінів.
   Починаючи з 2007 року запроваджена на постійній основі підготовка для користувачів система стандартних звітів з якості щодо якості результатів вибіркового обстеження умов життя домогосподарств. Програма цих звітів враховує рекомендації Євростату з питань звітування щодо якості статистичної продукції та регламентується Методологічними положеннями з підготовки стандартних звітів щодо якості результатів державних вибіркових обстежень населення (домогосподарств), затвердженими наказом Держкомстату України від 05.06.2008 №178. Зазначені звіти за підсумками 2008 року будуть розміщені на офіційному сайті Держкомстату.
   Статистичний збірник підготовлено колективом департаменту обстежень домогосподарств Держкомстату України, окремі розділи методичних пояснень - за участю завідувача відділу соціально-демографічної статистики Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України д.т.н. В.Г. Саріогло.

 
Товароведение и экспертиза потребительских товаров PDF Друк e-mail
Товароведение и экспертиза потребительских товаров

   Товароведение и экспертиза потребительских товаров: Учеб­ник. - М.: ИНФРА-М, 2007. — 544 с. — (Высшее образование).

   ISBN 5-16-002202-3

   В учебнике изложены предмет и задачи, теоретические основы товароведения, классификация, химический состав, пищевая ценность отдельных групп товаров. Даны современные особенности технологии отечественных и импортных продуктов. Особое внимание уделяется сертификации и проведению экспертизы товаров растительного и животного происхождения.

 
Психология в рекламе PDF Друк e-mail

Психология в рекламе

Психология в рекламе / Под ред. кандидата психологических наук П.К. Власова / 2-е издание, дополненное, переработанное, исправ­ленное. - X.: Изд-во Гуманитарный Центр, 2007, - с. 320

В книге представлен оригинальный подход к такой важной и часто обсуждае­мой в настоящее время теме как психология в рекламе. Авторы часто совмещают строгую научность своего подхода и ориентацию на решение практических задач. Содержание может быть прямо использовано для формирования подхода к рекламному влиянию, для создания рекламных концепций, стратегий и продуктов, анализа эффективности различных типов рекламы. В этой работе мы имеем тот редкий случай, когда организационные и управленческие психологи, имеющие современную практику в консультировании по рекламному поведению организаций, передают результаты своего опыта читателям. Несомненно, эта книга найдет живой отклик у тех, кто непосредственно связан с принятием решений в области рекламы.

Книга адресована предпринимателям, руководителям и специалистам рекламных служб и агентств, преподавателям и студентам соответствующих дисциплин. Лтакжевсемтем, ктоинтересуетсяпроблемамирекламы.

This book presents an original approach to such an important and now often discussed theme as psychology in advertisement. The authors combine strict scientific character of their approach and orientation toward practical tasks solutions. The content can be used direct for building an approach to advertising influence, for creation of conceptions, strategies and products, for an analysis of effectiveness or different advertisement types. In this book we have that uncommon case, when organisational and management psychologists with actual practice in consulting in advertising behavior of organisations hand over the results of their experience to the readers. Undoubtedly this book will find its comments by those who is concerned with decision making in the field of advertisement directly.

The book is destined for entrepreneurs, leaders and experts of advertising agencies, lecturers and students of corresponding disciplines. And also for everybody who is interested in advertisement problems

 
« ПочатокПопередня391392393394395396397398399400НаступнаКінець »

Сторінка 400 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Правове регулювання інформаційної діяльності
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки