04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Аналіз, моделювання та управління економічними ризиками PDF Друк e-mail
Аналіз, моделювання та управління економічними ризиками

   Останкова Л. А., Шевченко Н. Ю.
   Аналіз, моделювання та управління економічними ризиками. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011. — 256 с
   ISBN978-611-01-0211-7

   Посібник містить основні теоретичні аспекти дисципліни «Аналіз, моделювання та управління економічними ризиками», основні методи прийняття рішень в умовах конкуренції й невизначеності, особливості управління ризиками в економічній сфері. Наводяться приклади вирішення прикладних економічних задач.

 
Маркетинг PDF Друк e-mail
Маркетинг

   Балабанова Л. В.
   Маркетинг : підручник / Л. В. Балабанова. — Вид. 3-тє, перероб. і доп. — К. : КНЕУ, 2011. — 543, [1Q с. — (Школа маркетингового менеджменту).

   Підручник підготовлено з базової дисципліни «Маркетинг». В його основу покладено багаторічний досвід автора у викладанні маркетингу студентам вищих навчальних закладів, слухачам закладів післядипломної освіти. Він складається з чотирьох частин (парадигма маркетингу, маркетингові можливості, комплекс маркетингу та управління маркетинговими зусиллями) та 15 розділів. До кожного розділу додаються навчальні цілі, резюме, контрольні запитання і завдання, тести для самоконтролю. У кінці підручника наведено бібліографічний список, глосарій, подано предметний та іменний покажчики, додатки (31 слайд із найважливіших питань курсу).
   Підручник розрахований на студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів. З метою оволодіння маркетингом він буде корисний слухачам бізнес-шкіл та закладів післядипломної освіти, керівникам та спеціалістам підприємств різних форм власності та всім, кого зацікавлять питання маркетингу.

 
Випадкові процеси PDF Друк e-mail
Випадкові процеси

   Сеньо П. С.
   Випадкові процеси: Підручник. - Львів: Компакт-JIB, 2006.-288 с.
   ISBN 966-96414-7-0

   У підручнику викладено основні відомості з теорії випадкових процесів. Значну увагу приділено висвітленню питань застосування висновків цієї науки для аналізу явищ природи, планування та прогнозування виробничих процесів. Всі твердження ілюструються значною кількістю прикладів та задач.
   Розраховано на студентів вищих навчальних закладів, які мають математичну підготовку в обсязі типового курсу математики.

 
Религиоведение PDF Друк e-mail
Религиоведение

   П.К. Лобазов, А.Г. Баканурский, Э.И. Мартынюк, О. П. Пунченко, С. Г. Секундант и др.
   Религиоведение. Учебное пособие. Под редакцией проф. Лобазова П. К. — Харьков: Бурун Книга, 2011.- 448 с.
   ISBN 978-966-8942-64-8

   Авторы учебного пособия поставили цель ознакомить читателей с основами современного религиоведения, проанализировать этапы возникновения и развития мировых, национальных и новых религий, раскрыть их вероучения, культовую практику и организационные принципы, а также их влияние на ход мировой истории. Особое внимание уделено современной религиозной ситуации на юге Украины, первым шагам по сближению и совместной деятельности светских и конфессиональных структур в строительстве демократической Украины.
   Учебное пособие предназначено для студентов и преподавателей вузов.

 
Банківські операції PDF Друк e-mail
Банківські операції

   Скоморович I. Г. Банківські операції: Навчальний посібник. -Львів: Видавництво ПП «Магнолія 2006», 2010. - 482 с
   ISBN 978-617-574-001-9

   Розглянуто теоретичні та практичні засади здійснення банківських операцій в Україні, а також особливості та закономірності проведення окремих видів операцій. Визначено роль банків у розвитку вітчизняної економіки, механізми здійснення основних видів банківських операцій та надання послуг за сучасних умов ведення бізнесу. Висвітлено порядок організації та технологію ведення банківської діяльності в Україні.
   Для викладачів, студентів вищих навчальних закладів, фінансистів, бізнесменів, працівників банківських установ, усіх, хто цікавиться особливостями здійснення банківських операцій в Україні.

 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 349 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Інженерія програмного забезпечення
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки