04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Філософія: Курс лекцій PDF Друк e-mail
Філософія: Курс лекцій

   Петрушенко ВЛ.
   Філософія: Курс лекцій: Навчальний посібник для студентів вищих закладів освіти 1-IV рівнів акредитації. - Львів: "Новий Світ-2000", 2010. -504 с.
   ISBN 966-7827-12-7 "Новий Світ-2000"
   Навчальний посібник є коротким за змістом і доступним за формою викладом історії світової та вітчизняної філософської думки, основних теоретичних проблем сучасної філософії (онтології, пізнання, природи свідомості, людського буття та ін.). Велика увага в книзі приділена філософії історії, особистості, культури та науки. Посібник побудовано у відповідності з учбовою програмою курсу, він забезпечує використання повного комплексу основних методів навчання: словесного, наочного і практичного.
   Призначений для студентів і аспірантів, широкого кола зацікавлених філософією.

 
Управление гостиницами и ресторанами PDF Друк e-mail
Управление гостиницами и ресторанами

   Кабушкин, Н.И.
   Управление гостиницами и ресторанами : учеб. пособие / Н.И. Кабушкин. — Минск : БГЭУ, 2009. — 416 с.
   ISBN 978-985-484-541-8.

   Обобщен отечественный и зарубежный опыт управления гостиницами и ресторанами. Рассматриваются основные проблемы эффективного управления гостиничным предприятием, сущность и особенности руководства гостиничным бизнесом, его организационная структура, функции и методы управления. Уделяется внимание таким основополагающим вопросам, как менеджмент персонала и трудовых процессов, личность менеджера, а также управление качеством в гостиницах и ресторанах. Управленческие решения представлены как основной результат работы менеджера.
   Адресовано студентам экономических вузов, слушателям системы переподготовки и повышения квалификации гостиничного и ресторанного бизнеса.

 
Организация туристического бизнеса: технология создания турпродукта PDF Друк e-mail
Организация туристического бизнеса: технология создания турпродукта

   Грачева О. Ю.
   Организация туристического бизнеса: технология создания турпродукта: Учебно-практическое пособие / О. Ю. Грачева, Ю. А. Маркова, Л. А. Мишина, Ю. В. Мишунина. — 2-е изд., перераб. и доп. — М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К°», 2010. — 276 с.
   ISBN 978-5-394-00712-5

   В учебно-практическом пособии рассматриваются особенности туристического бизнеса в России, порядок образования туристической фирмы, разработка и выбор туристических программ. Раскрыты вопросы взаимоотношений турфирмы с клиентами и конкурентами, кадрового обеспечения и т. д.
   Для студентов, обучающихся по направлению "Туризм", преподавателей, а также работников туристических фирм.

 
ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СТРАТЕГИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ PDF Друк e-mail
ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СТРАТЕГИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ

   Горемыкин В. А.
   ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СТРАТЕГИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ: Учебное пособие. Изд. 3-е испр. и доп. — М.: Издательство «Альфа-Пресс». 2007. — 544 с.
   ISBN 978-5-94280-237-8

   Рассмотрены теоретические и практические подходы к выбору экономической стратегии предприятия, инновационно-инвестиционной политики, организации внешнеэкономической и сбытовой политики, позволяющие успешно преодолевать кризисные явления и добиваться устойчивого экономического роста.
   Для руководителей и специалистов малых и средних предприятий любых форм собственности и организационно-правовых форм, студентов экономических и инженерных факультетов высших учебных заведений, слушателей курсов бизнеса.
   Книга подготовлена в Институте международных экономических отношений.

 
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів PDF Друк e-mail
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів

   Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів : навч. посіб. / О.Д. Іващенко, Ю.Б. Нікозять, В.І. Дмитренко та ін. — К. : Знання, 2011. — 606 с — (Вища освіта XXI століття).
   ISBN 978-966-346-854-9 (серія)
   ISBN 978-966-346-886-0
   Висвітлено найважливіші питання курсу загальної, аналітичної, органічної, фізичної та колоїдної хімії, а також хімічні й фізико-хімічні методи дослідження. При підготовці посібника враховано вимоги кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Високий науковий рівень видання вдало поєднується із лаконічною і доступною формою подання матеріалу, використанням ілюстрацій, довідкових матеріалів. До кожного модуля додаються запитання для контролю засвоєних знань. Наведений теоретичний матеріал допоможе студентам сформувати необхідні навички дослідження хімічних і фізико-хімічних властивостей дисперсних систем, високомолекулярних сполук, товарів, проведення експертизи та контролю якості продуктів.
   Розраховано на студентів, які навчаються за спеціальностями "Товарознавство і торговельне підприємництво", "Товарознавство та експертиза в митній справі", а також на викладачів ВНЗ.

 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 346 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Докторская диссертация: успешно, эффективно и с удовольствием
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки