Електронні змісти книг
Петрушенко ВЛ. Філософія: Курс лекцій: Навчальний посібник для студентів вищих закладів освіти 1-IV рівнів акредитації. - Львів: "Новий Світ-2000", 2010. -504 с. ISBN 966-7827-12-7 "Новий Світ-2000" Навчальний посібник є коротким за змістом і доступним за формою викладом історії світової та вітчизняної філософської думки, основних теоретичних проблем сучасної філософії (онтології, пізнання, природи свідомості, людського буття та ін.). Велика увага в книзі приділена філософії історії, особистості, культури та науки. Посібник побудовано у відповідності з учбовою програмою курсу, він забезпечує використання повного комплексу основних методів навчання: словесного, наочного і практичного. Призначений для студентів і аспірантів, широкого кола зацікавлених філософією.
|
|
Управление гостиницами и ресторанами |
|
|
|
Кабушкин, Н.И. Управление гостиницами и ресторанами : учеб. пособие / Н.И. Кабушкин. — Минск : БГЭУ, 2009. — 416 с. ISBN 978-985-484-541-8. Обобщен отечественный и зарубежный опыт управления гостиницами и ресторанами. Рассматриваются основные проблемы эффективного управления гостиничным предприятием, сущность и особенности руководства гостиничным бизнесом, его организационная структура, функции и методы управления. Уделяется внимание таким основополагающим вопросам, как менеджмент персонала и трудовых процессов, личность менеджера, а также управление качеством в гостиницах и ресторанах. Управленческие решения представлены как основной результат работы менеджера. Адресовано студентам экономических вузов, слушателям системы переподготовки и повышения квалификации гостиничного и ресторанного бизнеса.
|
Организация туристического бизнеса: технология создания турпродукта |
|
|
|
Грачева О. Ю. Организация туристического бизнеса: технология создания турпродукта: Учебно-практическое пособие / О. Ю. Грачева, Ю. А. Маркова, Л. А. Мишина, Ю. В. Мишунина. — 2-е изд., перераб. и доп. — М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К°», 2010. — 276 с. ISBN 978-5-394-00712-5 В учебно-практическом пособии рассматриваются особенности туристического бизнеса в России, порядок образования туристической фирмы, разработка и выбор туристических программ. Раскрыты вопросы взаимоотношений турфирмы с клиентами и конкурентами, кадрового обеспечения и т. д. Для студентов, обучающихся по направлению "Туризм", преподавателей, а также работников туристических фирм.
|
ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СТРАТЕГИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ |
|
|
|
Горемыкин В. А. ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СТРАТЕГИЯ ПРЕДПРИЯТИЯ: Учебное пособие. Изд. 3-е испр. и доп. — М.: Издательство «Альфа-Пресс». 2007. — 544 с. ISBN 978-5-94280-237-8 Рассмотрены теоретические и практические подходы к выбору экономической стратегии предприятия, инновационно-инвестиционной политики, организации внешнеэкономической и сбытовой политики, позволяющие успешно преодолевать кризисные явления и добиваться устойчивого экономического роста. Для руководителей и специалистов малых и средних предприятий любых форм собственности и организационно-правовых форм, студентов экономических и инженерных факультетов высших учебных заведений, слушателей курсов бизнеса. Книга подготовлена в Институте международных экономических отношений.
|
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів |
|
|
|
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів : навч. посіб. / О.Д. Іващенко, Ю.Б. Нікозять, В.І. Дмитренко та ін. — К. : Знання, 2011. — 606 с — (Вища освіта XXI століття). ISBN 978-966-346-854-9 (серія) ISBN 978-966-346-886-0 Висвітлено найважливіші питання курсу загальної, аналітичної, органічної, фізичної та колоїдної хімії, а також хімічні й фізико-хімічні методи дослідження. При підготовці посібника враховано вимоги кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Високий науковий рівень видання вдало поєднується із лаконічною і доступною формою подання матеріалу, використанням ілюстрацій, довідкових матеріалів. До кожного модуля додаються запитання для контролю засвоєних знань. Наведений теоретичний матеріал допоможе студентам сформувати необхідні навички дослідження хімічних і фізико-хімічних властивостей дисперсних систем, високомолекулярних сполук, товарів, проведення експертизи та контролю якості продуктів. Розраховано на студентів, які навчаються за спеціальностями "Товарознавство і торговельне підприємництво", "Товарознавство та експертиза в митній справі", а також на викладачів ВНЗ.
|
|
|
|
Сторінка 346 з 436 |
|