04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Договірне право України. Загальна частина PDF Друк e-mail

Договірне право України. Загальна частинаДоговірне право України. Загальна частина : навч. посіб. / Т. В. Боднар, О. В. Дзера, Н. С. Кузнецова та ін.; за ред. О. В. Дзери. – К. : Юрінком Інтер, 2008. – 896 с.

ISBN 978-966-667-307-0

У навчальному посібнику висвітлено питання правового регулювання договірних відносин. Аналізуються відповідні норми нового ЦК України, ЦК УРСР 1963 p., Сімейного та Господарського кодексів України, інших численних актів законодавства України, судова практика, наукові праці.

У Загальній частині висвітлюються поняття договору та договірного права, принципи його побудови, визначаються класифікаційні групи договорів, порядок укладення, виконання та припинення договорів, способи забезпечення їх належного виконання, а також захист прав сторін договору.

Розрахований на студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів та факультетів, а також на працівників правоохоронних органів та практикуючих юристів.

 
Договірне право України. Особлива частина PDF Друк e-mail

Договірне право України. Особлива частинаДоговірне право України. Особлива частина : навч. посіб. / Т. В. Боднар, О. В. Дзера, Н. С. Кузнецова та ін.: за ред. О. В. Дзери. – К. : Юрінком Інтер, 2009. – 1200 с.

ISBN 978-966-667-341-4

У навчальному посібнику висвітлено питання правового регулювання договірних відносин. Аналізуються відповідні норми нового ЦК України, ЦК УРСР 1963 p., Сімейного та Господарського кодексів України, інших численних актів законодавства України, судова практика, наукові праці.

У Особливій частині висвітлюються особливості окремих видів цивільно-правових договорів. Проаналізовані як традиційні договори, так і новостворені останніми роками договірні конструкції.

Розрахований на студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів та факультетів, а також на працівників правоохоронних органів та практикуючих юристів.

 
Звітність підприємства PDF Друк e-mail

Звітність підприємства   Лень B.C., Гливенко В.В.
   Звітність підприємства: Підручник. 3-тє вид. - К.: Каравела, 2010.-672 с.
   ISBN 978-966-2229-04-2

   У підручнику розкриваються сутність та зміст звітності підприємств, теоретичні та практичні аспекти її складання, джерела інформації для заповнення показників, порядок заповнення та відповідальність підприємств і працівників за достовірність звітності, яка є важливим джерелом інформації для її користувачів при формуванні поточних та стратегічних рішень.
   Розраховано на студентів вищих навчальних закладів спеціальності "Облік і аудит" та слухачів інститутів післядипломного навчання. Підручник буде корисним також викладачам вищих навчальних закладів, бухгалтерам-практикам, керівникам підприємств і організацій, студентам інших економічних спеціальностей, які прагнуть оволодіти знаннями про порядок і особливості звітності підприємств.


 
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів PDF Друк e-mail

Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів   Пешук Л. В.
   Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів. Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 400 с
   ISBN 978-611-01-0219-3

   Підручник написано згідно з програмою дисципліни „Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів" і вимогам державного стандарту з підготовки фахівців спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса".
   Метою підручника є дати майбутнім інженерам-технологам теоретичні знання, які пов'язані з випуском нешкідливих для людини м'яса та м'ясних продуктів.
   Підручник складається з трьох частин: перша — з анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин і птиці; в другій частиш наводиться основна сировина м'ясопереробної галузі (породний склад, методи розведення, конституція, екстер'єр та кондиція тварин, їх вирощування та відгодівля). Третя частина підручника присвячена вивченню основ епідеміології, промислової санітарії, ветеринарно-санітарному контролю на підприємствах галузі від цеху переробки до виготовлення та зберігання готової продукції.
   Рекомендовано студентам спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", магістрантам, аспірантам і широкому колу фахівців м'ясопереробної галузі.


 
Страхування: практикум PDF Друк e-mail

Страхування: практикум   Страхування: практикум : навч. посіб. / за ред. В.Д. Базилевича. — 2-ге вид., переробл. і допов. — К. : Знання, 2011. — 607 с. — (Київському національному університету імені Тараса Шевченка 175 років).
   ISBN 978-966-346-848-8

   Пропонований навчальний посібник покликаний наблизити теоретичні знання у сфері страхування до потреб практики. Він є логічним доповненням до підручника зі страхування, підготовленого колективом викладачів економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. До кожної глави посібника подано основні теоретичні положення з базового курсу страхування, визначення основних понять та категорій, необхідні формули, тестові завдання, запитання для перевірки знань, задачі різного рівня складності. Наявність у практикумі значної кількості різноманітних завдань допоможе розширити можливості практичного застосування надбань теорії страхування, сформувати у майбутніх фахівців навички адекватної відповіді на зміни, що відбуваються на страховому ринку, в економіці загалом, посилити інтерес до цієї науки, відкрити нові горизонти для творчих пошуків у сфері страхування.
   Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів страхових дисциплін, економістів-практиків, які працюють у сфері страхового бізнесу.


 
« ПочатокПопередня341342343344345346347348349350НаступнаКінець »

Сторінка 343 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Бренд и экономическая устойчивость вуза (+ CD)
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки