04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Должностное лидерство в современных коммерческих организациях PDF Друк e-mail

Должностное лидерство в современных коммерческих организациях   Н.Л. Минаева
   Должностное лидерство в современных коммерческих организациях. / Н.Л. Минаева — М.: НОУ ВПО Московский психолого-социальный институт, 2009. — 176 с.
   ISBN 978-5-9770-0435-7 (НОУ ВПО МПСИ)
   Современные тенденции в изучении проблем и формировании моделей управления коммерческими организациями в нашей стране явно свидетельствуют об определенной эволюции в понимании основных механизмов, влияющих на конкурентоспособность организации. В течение прошлого века твердое убеждение в необходимости жесткого администрирования, обезличенных процедур и административных методов воздействия сменилось концепцией менеджмента как сбалансированной системы управления ресурсами организации, учитывающей природу каждого типа ресурса. Не так давно стало вновь популярно слово «лидерство». В результате возникло отношение к лидерству как к новой модели управления, способной обеспечить выживание организации в условиях изменений.
   Лидерство в классическом варианте рассматривается как особое качество, модель поведения человека или организации, обеспечивающее передовые позиции.

 
Лінгвістичні основи документознавства PDF Друк e-mail

Лінгвістичні основи документознавства   Пізнюк Л. В.
   Лінгвістичні основи документознавства: Навч. посіб. для дистанційного навчання.— К.: Університет «Україна», 2007.— 355 с.
   ISBN 978-966-388-131-7.
   У посібнику розглянуто основні аспекти вживання української мови в офіційно-діловому мовленні: від загальних мовних питань щодо правописних, морфологічних та синтаксичних норм до характеристики текстів офіційних документів; зокрема увагу зосереджено на особливостях функціонування мови у різних документах, розглянуто їхню структуру та схарактеризовано мовну специфіку.
   Також посібник містить практичні завдання, тестові питання для контролю знань, термінологічний словник, додатки.
   Навчальний посібник може бути використаний як для дистанційної, так й інших форм навчання. Орієнтований на студентів вищої школи, зокрема, спеціальності « Документознавство та інформаційна діяльність», широке коло читачів.

 
Історія України PDF Друк e-mail

Історія України   Історія України : навчальний посібник / Р. І. Філіппенко, Н. М. Савченко, С. М. Куделко, O.K. Малютіна. / За ред. СМ. Смоленського.-К.: Алерта. 2013.-352 с.
   ISBN 978-617-566-160-4 
   Посібник підготовлено відповідно до програми курсу «Історія України», затвердженої Міністерством освіти і науки України.
   Викладені основні питання історії українського народу від стародавніх часів до сучасності. Для найбільш ефективного засвоєння матеріалу в тексті наочно виділено головне, до кожного розділу наведені чіткі узагальнення, фрагменти цікавих першоджерел, тлумачення історичних термінів, біографічні відомості про видатних діячів України даного періоду, хронологічні таблиці та тестові завдання. Посібник також містить численні ілюстрації, наочні схеми, витяги з історичних документів та довідкову інформацію.
   Для студентів вищих навчальних закладів І—IV рівнів акредитації.
   Буде корисним учням шкіл, гімназій та всім, хто готується до зовнішнього незалежного оцінювання.

 
Філософія, логіка, філософія освіти. Кредитно-модульний курс PDF Друк e-mail

Філософія, логіка, філософія освіти. Кредитно-модульний курс   Філософія, логіка, філософія освіти. Кредитно-модульний курс [текст] : навч. посіб. / За ред. Додонова Р. О., Мозгового Л. І. —К. : «Центр учбової літератури», 2014. - 512 с
   ISBN 978-617-673-226-6
   Посібник містить теоретичний матеріал з філософії (12 тем), логіки (5 тем), філософії освіти (6 тем), поданих у відповідності з кредитно-модульною системою оцінювання знань студентів.
   Посібник розраховано на студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів філософських дисциплін педагогічного спрямування, для всіх, хто цікавиться вивченням філософії, теорії релігієзнавства та законів логіки.

 
Макроэкономика PDF Друк e-mail

Макроэкономика   Макроэкономика. Учебное пособие. - X.: ИД «ИНЖЭК», 2011. -200 с. Русск. яз.
   ISBN 978-966-392-351-2

   В учебном пособии представлен курс макроэкономики, в котором рассматриваются экономические процессы, происходящие на уровне народного хозяйства. Приведены примеры решения задач, тестов.
   Рекомендовано для студентов экономических специальностей.

 
« ПочатокПопередня291292293294295296297298299300НаступнаКінець »

Сторінка 296 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Прийняття рішень: теорія та практика
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки