01 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Сто найвідоміших українців PDF Друк e-mail

Сто найвідоміших українців

Під загальною редакцією Юрія Павленка

Сто найвідоміших українців. — К.: Компанія ОСМА, 2015. — 680 с : іл.

ISBN 978-617-538-417-6

Сто портретів видатних представників українського народу — це долі ста непересічних постатей, які присвятили себе боротьбі за українську державу, її розбудові, ратним подвигам і політичній діяльності, створенню художніх шедеврів, унікальних літературних творів і чудес техніки. Та хоч би чим вони займалися, всіх їх об'єднує українська земля, на якій вони народились і процвітанню якої присвятили своє життя, талант і покликання. Прочитавши цю книжку, читач ще раз переконається в тому, якою багатющою на славнозвісних героїв є Україна.

 
Кримінально-виконавче право PDF Друк e-mail

Кримінально-виконавче правоКримінально-виконавче право : підручник / В. В. Голіна, А. X. Степанюк, О. В. Лисодєд та ін.; за ред. В. В. Голіни і А. X. Сте-панюка. - X. : Право, 2015. - 392 с

ISBN 978-966-458-747-8

У Загальній частині підручника розкриваються поняття кримінально-виконавчого права, предмет і система курсу, характеризуються правовий статус засуджених та міжнародні стандарти поводження з ними. В Особливій частині висвітлюються порядок, умови й особливості виконання та відбування всіх видів покарань, а також порядок звільнення віл відбування покарань різних категорій засуджених та здійснення нагляду і контролю за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання.

Для студентів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів освіти, працівників правоохоронних органів.

 
Організація роботи адвокатури в Україні PDF Друк e-mail

Організація роботи адвокатури в УкраїніОрганізація роботи адвокатури в Україні : навч. посіб. / Т. Б. Вільчик, О. М. Овчаренко, А. В. Іванцова та ін.; за заг. ред. І. Є. Марочкіна. -X. : Право. 2014.-392 с

ISBN 978-966-458-632-7

На основі чинного законодавства розглянуто основні питання організації роботи адвокатури в Україні.

Рекомендовано для студентів і викладачів вищих юридичних навчальних закладів, слухачів курсів і факультетів післядипломної підготовки, а також адвокатів та інших практикуючих юристів.

 
Інформаційний працівник PDF Друк e-mail

Інформаційний працівникКостюков В. П., Мотурнак Є. В.

Інформаційний працівник / В. П. Костюков, Є. В. Мотурнак : [Навч. посіб.]. — К.: Вид. група BHV. — 2011. — 336 с :  іл.

ISBN 978-966-552-253-9

У посібнику на прикладі реалізації шести проектів (підготовка макета книжки, зйомка відеокліпу, створення електронної інтерактивної книги, побудова комп'ютерної моделі, статистичне дослідження часового ряду засобами Excel та презентація власних доробок) розглядаються можливості широковідомих інформаційних технологій та принципи їх спільного використання. Завдяки проектній формі організації навчального процесу учні зможуть більш повно засвоїти теоретичний матеріал, швидко сформувати навички практичної роботи та закріпити знання й уміння, здобуті під час вивчення курсу інформатики.

Посібник призначено для учнів і вчителів середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій. Він буде корисним студентам ВНЗ і коледжів, а також усім, хто прагне самостійно опанувати інформаційні технології.

 
Безпека життєдіяльності PDF Друк e-mail

Безпека життєдіяльностіБезпека життєдіяльності: підручник для студентів вищих навчальних закладів / кол. авторів; за ред. І. Я. Коцана; худож.-оформлювач І. М. Безрукавий.— Харків: Фоліо, 2014.— 462с.

ISBN 978-966-03-6639-8.

Підручник розрахований на студентів вищої школи незалежно від профілю, закладу та спрямованості навчання, що зумовило його основну мету — набуття студентом загальнокультурних та професійних компетенцій, знань, умінь і навичок з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Навчальна дисципліна «Безпека життєдіяльності» використовує досягнення та методи фундаментальних та прикладних наук: філософії, біології, фізики, хімії, соціології, психології, екології, економіки, менеджменту тощо — і дає змогу випускнику вирішувати професійні завдання за певною спеціальністю з урахуванням ризику виникнення внутрішніх і зовнішніх небезпек, що спричиняють надзвичайні ситуації, та їхніх негативних наслідків.

 
« ПочатокПопередня241242243244245246247248249250НаступнаКінець »

Сторінка 248 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Продовольственная безопасность России: еще один взгляд на проблему
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки