29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти) PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 листопада 2014, 11:43

Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти)Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти) : монографія / авт. кол.; за заг. ред. Є. О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2012. – 344 с.

ISBN 978-966-438-641-5

Монографія підготовлена колективом авторів у результаті виконання першого етапу науково-дослідницьких робіт за фундаментальною науковою темою «Методологічне підґрунтя вдосконалення цивільного законодавства України» (ДРН 0112U000691) на замовленя МОЇ І Молодьспорту України. Містить дослідження базових категорій цивільного законодавства. Визначено співвідношення принципів приватного, цивільного права та засад цивільного законодавства, сутність засад цивільного законодавства та їх місце у системі цивільно-правового регулювання, досліджено засади цивільного законодавства, що регулює окремі групи відносин, окремі форми цивільного законодавства та особливості регулювання деяких цивільних та суміжних з цивільними груп відносин.

Призначена для наукових працівників та практикуючих правознавців, які займаються розробками концепції та практичними проблемами вдосконалення цивільного законодавства України. Може бути корисною також для студентів, аспірантів і викладачів юридичних ВНЗ, юристів-практиків та кожному, хто цікавиться проблемами та перспективами розвитку вітчизняного цивільного законодавства.

 
Теорія і практика бюджетування зовнішньоекономічної діяльності підприємства PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 листопада 2014, 11:38

Теорія і практика бюджетування зовнішньоекономічної діяльності підприємства   Кузьмін О.Є., Мельник О.Г.
   Теорія і практика бюджетування зовнішньоекономічної діяльності підприємства: Навч. посібник. - Львів: Видавництво "Растр-7", 2010. - 320с.
   ISBN 978-966-2004-33-5

   У навчальному посібнику розглядається сутність бюджетування зовнішньоекономічної діяльності, етапи його реалізації, місце в системі управління зовіншньоекономічною діяльністю підприємства. Висвітлено передумови та причини впровадження бюджетування зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах, розкрито проблеми, пов'язані із його застосуванням. Докладно охарактеризовано механізми здійснення основних етапів бюджетування зовнішньоекономічної діяльності як управлінської технології (бюджетного планування, організування, мотивування, контролювання та регулювання). Висвітлено зарубіжний досвід та виокремлено особливості здійснення бюджетування зовнішньоекономічної діяльності на вітчизняних підприємствах.
   Навчальний посібник рекомендується для студентів економічних спеціальностей напрямків підготовки за галузями знань "Економіка і підприємництво" та "Менеджмент і адміністрування", аспірантів, викладачів, нау¬ковців, підприємців, менеджерів, економістів, фінансистів та інших фахівців.

 
Основы информационного права и законодательства в области высоких технологий и ИТ-инноваций PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 листопада 2014, 11:31

Основы информационного права и законодательства в области высоких технологий и ИТ-инновацийСинеокий О. В.

Основы информационного права и законодательства в области высоких технологий и ИТ-инноваций : учеб. пособие для студ. юрид. и неюрид. спец. Украины и Российской Федерации / О. В. Синеокий ; предисл. Дмитриева Ю. А. (РФ); Запорож. нац. ун-т, юрид. ф-т (Украина). – X.: Право, 2011. – 592 с.

ISBN 978-966-458-273-2

Пособие соответствует учебной программе для высших учебных заведений и содержит системное изложение учебного курса по информационному праву. Рассмотрены общетеоретические положения информационного права как складывающейся отрасли права, науки и учебной дисциплины, проблемы формирования новейших институтов.

Для студентов юридических и неюридических специальностей высших учебных заведений Украины и Российской Федерации. Представленный материал не дублирует ранее опубликованные труды, в связи с чем может стать полезным для ученых-юристов и практических работников в сфере защиты информации, журналистов, политологов, государственных служащих, работников образования и всем тем, кто использует информационно-коммуникационные технологии в профессиональной деятельности.

 
Право соціального забезпечення України PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 11:12

Право соціального забезпечення України   Право соціального забезпечення України : підруч. для студ. юрид. спец. вищ. навч. закл. / П. Д. Пилипенко, В. Я. Бурак, С. М. Синчук та ін. ; за ред. П. Д. Пилипенка. — 4-те вид., переробл. і доповн. — К. : Ін Юре, 2014. — 480 с.
   ISBN 978-966-313-500-7

   У підручнику на основі чинного законодавства України та відповідно до програми курсу «Право соціального забезпечення України» розглядаються питання правового регулювання соціального захисту громадян в Україні.
Крім загальнонаукових положень про предмет, метод, систему, принципи та функції права соціального забезпечення, окремі розділи підручника присвячено з'ясуванню соціальних ризиків, що лежать в основі права на соціальне забезпечення, соціальному страхуванню, особливостям пенсійного забезпечення, соціальним допомогам, пільгам та іншим видам і формам соціального забезпечення.
   Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, працівників органів праці та соціального захисту, всіх тих, хто цікавиться правом соціального забезпечення.

 
Рекреаційне природокористування PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 11:06

Рекреаційне природокористування    Білецька Г. А.
   Рекреаційне природокористування : навч. посіб. /Г.А. Білецька. — Львів: «Новий Світ-2000», 2013. - 149[3] с
   ISBN 978-966-418-217-8
   У навчальному посібнику викладено сутність, зміст і завдання рекреаційного природокористування, розглянуто класифікацію рекреаційних ресурсів. Охарактеризовано природні рекреаційні ресурси та висвітлено питання їх раціонального використання й охорони. Надається інформація про туризм як галузь рекреації і природні туристичні ресурси. Окремий розділ навчального посібника присвячений природним рекреаційним ресурсам Хмельницької області.
   Навчальний посібник рекомендований студентам напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 270 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Реинжиниринг корпорации : Манифест революции в бизнесе
Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки