29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Захист у кримінальній справі PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:55

Захист у кримінальній справі   ЗейканЯ. П.
   Захист у кримінальній справі: науково-практичний коментар / Я. П. Зейкан. — вид. п'яте, стереотипне. — К. : КНТ , Видавець О. С Ліпкан, 2011 — 600 с
   ISBN 978-966-373-481-1.

   Книга написана на основі узагальнення досвіду кількох поколінь адвокатів і присвячена висвітленню способів, засобів та прийомів, які здійснюють захист або самозахист у кримінальній справі.
   Розглянуто питання участі захисника у кримінальній справі, як на етапі досудового слідства, так і в процесі розгляду в суді, наведено тактичні прийоми допиту свідків і потерпілих та дослідження інших доказів, особливості підготовки і виступу у судових дебатах, методику складання апеляційних і касаційних скарг.
   У другій частині науково-практичного посібника подано зразки документів адвоката із конкретних справ.
   Для адвокатів, суддів, юрисконсультів, практичних працівників правоохоронних органів, а також науковців, студентів, всіх, хто цікавиться проблемами захисту у кримінальній справі,

 
Організація обліку у підприємствах сільськогосподарської галузі PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:51

Організація обліку у підприємствах сільськогосподарської галузі   Шило В. П., Сопко В. В., Ільіна С. В., Васьков В. Н.
   Організація обліку у підприємствах сільськогосподарської галузі: Навчальний посібник.— К.: Кондор, 2011.-268 с.
   ISBN 978-966-351-330-0

   У навчальному посібнику розкриваються теоретичні та практичні питання організації обліку у фермерських господарствах з урахуванням специфіки діяльності сільськогосподарської галузі й сучасної законодавчої і нормативної бази їх функціонування. Зміст посібника висвітлює порядок створення і реєстрації фермерського господарства, формування і оцінки його майна, облік матеріальних цінностей, земельних ресурсів, розрахунків, доходів і витрат, порядок складання звітності господарства, порядок оподаткування. В окремому розділі посібника розглядається система організації обліку біологічних активів. У посібнику передбачені рішення практичних завдань, які дозволяють формувати у студентів навички ведення обліку у фермерському господарстві. Посібник розрахований на студентів та викладачів, бухгалтерів-практиків, усіх тих, хто займається сільськогосподарським виробництвом.

 
Оптимальне керування в економіці PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:25

Оптимальне  керування  в  економіці   Григорків B.C.
   Оптимальне керування в економіці : навч. посібник / B.C. Григорків. - Чернівці: Чернівецький нац. ун-т: 2011. - 200 с. ISBN 978-966-423-149-4

   У навчальному посібнику викладено основи теорії оптимального керування та її застосування при дослідженні економіко-математичних моделей. Для студентів прикладних математичних і економічних спеціальностей.

 
Гроші та кредит PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:18

Гроші та кредитМихайловська І.М., Ларіонова К.Л.

Гроші та кредит: Навчальний посібник. - Львів: Новий Світ-2000, 2011.-432 с

ISBN 966-7827-99-2 "Новий Світ-2000"

Зміст підручника відповідає тематиці, передбаченої галузевим стандартом вищої освіти "Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра, спеціаліста, магістра" напряму 0501 "Економіка і підприємництво".

У підручнику подається система загальнотеоретичних і прикладних знань з грошових, кредитних та валютно-фінансових відносин, механізму їх функціонування, впливу на розвиток макроекономічних процесів, змісту і суті грошово-кредитної та валютної політики.

Теоретичний матеріал доповнено аналізом офіційних статистичних публікацій, законодавчих актів.

Видання розраховане на студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.

 
Транспортное обеспечение в туризме PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 11:13

Транспортное обеспечение в туризмеКусков A.C.

Транспортное обеспечение в туризме : учебник / A.C. Кусков, Ю.А. Джаладян. - М.: КНОРУС, 2008. - 368 с.

ISBN 978-5-85971-596-1

Учебник посвящен общим вопросам транспортного менеджмента, специфике организации авиационных, железнодорожных, автомобильных и водных перевозок туристов. Рассматриваются вопросы организации обслуживания туристов как отдельными видами транспорта, так и их совокупностью — путем комбинированных перевозок. Даны теоретические сведения и практические советы, необходимые студентам, изучающим предмет, и специалистам — для успешной работы в туристском и транспортном бизнесе.

Для студентов сервисных, туристских и транспортных специальностей высших и средних учебных заведений, а также для работников туристского и транспортного бизнеса.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 263 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Что любят клиенты
Бренд и экономическая устойчивость вуза (+ CD)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки