04 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Медиапланирование. Теория и практика PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 липня 2017, 08:08

Медиапланирование. Теория и практика

Бузин, Валерий Николаевич.

Медиапланирование. Теория и практика: учеб. пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям «Реклама», «Маркетинг», «Психология», «Социология», «Журналистика» / В.Н. Бузин, Т.С. Бузина. — М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2012. - 495 с.

I. Бузина, Татьяна Сергеевна.

ISBN 978-5-238-01769-3

Агентство CIP РГБ

Рассматриваются теоретические и практические основы медиапланирования как системы управления информацией в средствах массовой коммуникации. Даются формулировки основных понятий медиапланирования. Приводятся примеры планирования и проведения рекламных кампаний. Впервые на реальных примерах показывается связь рекламной активности с ростом продаж. Особое внимание уделяется результатам исследований в области запоминания и восприятия рекламных сообщений, а также другим аспектам медиапсихологии.

Предлагаемая книга — первое издание в истории российской рекла¬мы, рекомендованное одновременно двумя профессиональным сообщест¬вами — Ассоциацией коммуникационных агентств России (АКАР) и Рос¬сийским отделением Международной рекламной ассоциации (IAA) для студентов — будущих рекламистов, специалистов в области рекламы и массовых коммуникаций, а также для социологов, психологов и маркетологов, работающих в сфере массовых коммуникаций.

 
Просвічений володар: Іван Мазепа як будівничий Козацької держави і як літературний герой PDF Друк e-mail
Написав Administrator   

Просвічений володар: Іван Мазепа як будівничий Козацької держави і як літературний герой

Шевчук В. О.

Просвічений володар: Іван Мазепа як будівничий Козацької держави і як літературний герой / Валерій Шевчук. — К Либідь 2012. — 464 с

ISBN 978-966-06-0610-4.

В історичній розвідці перед читачем з'явиться не просто легендарний гетьман Іван Мазепа, а далеко не пізнаний, утім найцікавіший, максимально наближений до реального, образ великого гетьмана. З'ясовується його роль у розбудові Козацької держави як державотворця і володаря ренесансового типу Мазепа постає як меценат, будівничий церков і монастирів, натхненник і творець Високого бароко в українській культурі. Виписано також процес творення літературного образу Мазепи — героя української та європейської літератури. Авторський виклад документовано історичними джерелами. Для істориків, літературознавців, широкого читацького загалу.

 
Гетьмани України. Історії про славу, трагедії та мужність PDF Друк e-mail
Написав Administrator   

Гетьмани України. Історії про славу, трагедії та мужність

Таїрова-Яковлева Т. Г.

Гетьмани України. Історії про славу, трагедії та мужність. - К.: TOB «Видавництво "Кліо"», 2015.- 424 с, іл.

ISBN 978-617-7023-33-2

У книзі представлені одинадцять біографій гетьманів, які були військовими і політичними лідерами України XVII-XVIII ст. Ознайомлюючись з їх долею, читач зможе відкрити для себе маловідомі та забуті сторінки української історії. Слава і трагедія, мужність і віроломство, видатний талант і заступництво фортуни дивним чином сплелися в житті цих людей. Вони були дуже різними, і кожному з них довелося залишити свій слід в історії Українського гетьманства. Згадуючи про них, ми краще розуміємо той складний, суперечливий, але героїчний час, оповитий ореолом романтики.

Книга адресована науковцям, викладачам, студентам, а також усім, хто цікавиться історією України.

Останнє оновлення на П'ятниця, 07 липня 2017, 14:37
 
Законодавство ЄС у сфері енергоефектнвного освітлення PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 липня 2017, 14:27

Законодавство ЄС у сфері енергоефектнвного освітлення

Законодавство ЄС у сфері енергоефектнвного освітлення [тескт] К. : «Центр учбової літератури». 2016. - 256 с

ISBN 978-617-673-506-9

Видання, яке Ви зараз тримаєте в руках, є результатом наполегливої праці команди фахівців у напрямку гармонізації українських стандартів та приведення їх у відповідність до європейських у галузі енергоефективності та енергоефективного освітлення.

Кропітка робота, що призвела до видання цього збірника, починалася з рішучого і належним чином мотивованого прохання Міністерства юстиції України отримати професійний переклад профільної Директиви з енергоефективності (2012/27/ЄС) Європейського Парламенту та Ради Євроші.

Збірник «Законодавство ЄС у сфері енергоефективного освітлення», який є систематизованим джерелом перекладів усіх чинних Директив ЄС та Технічних регламентів, стане у нагоді не тільки законотворцям, але і широкому колу інших зацікавлених сторін; будь-то українське наукове товариство, представники різних гілок влади та неурядових організацій, бізнесу та організації з підтримки бізнесу.

Також особливо стане в нагоді органам державної влади, шо відповідальні за належну реалізацію завдань і дотримання вимог у сфері європейської інтеграції та виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

 
Кримінально-виконавче право України PDF Друк e-mail
Понеділок, 15 травня 2017, 10:31

Кримінально-виконавче право України

Гумін О. М.

Кримінально-виконавче право України : навч. посібник / О. М. Гумін, К. Б. Марисюк. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2015. – 392 с.

ISBN 978-617-607-798-5

Навчальний посібник підготовлений на підставі норм Кримінально-виконавчого і Кримінального кодексів України, а також інших нормативно-правових і відомчих актів. У ньому висвітлено питання загальної та особливої частин кримінально-виконавчого права.

Для студентів, аспірантів, наукових співробітників і викладачів юридичних навчальних закладів, працівників органів і установ виконання покарань та всіх, хто цікавиться проблемами загальної частини кримінально-виконавчого права України.

 
« ПочатокПопередня221222223224225226227228229230НаступнаКінець »

Сторінка 221 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Корпоративне право України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки