16 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
День інформації - жовтень 2017 PDF Друк e-mail
Четвер, 12 жовтня 2017, 07:50

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 12 жовтня 2017 р. - 12 листопада 2017 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Державна влада в житті суспільства».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Національний музей гончарства в Опішні – оберіг традицій України PDF Друк e-mail
Середа, 04 жовтня 2017, 09:59

Національний музей гончарства в Опішні – оберіг традицій України

Всеукраїнський день бібліотек колектив бібліотеки ПУЕТ вирішив відсвяткувати в Національному музеї гончарства в селищі Опішні. Це було так чудово – разом з колегами по роботі здійснити таку поїздку. Особливо вабило те, що всі експонати виставлені просто неба, до них можна підійти, роздивитися з усіх боків і відчути неповторний дух творчого натхнення автора. Авторські роботи тут на любий смак – можна і посміятися, і замислитись, і потішитись. Порадували чудові експозиції в приміщенні музею, де виставлено світлини з життя гончарів та їхні вироби. Сам музей-заповідник розташований на місці городища Роменської культури VII століття, що одночасно є найвищою точкою Полтавщини, яка знаходиться на висоті 2008 метрів. Тож краєвиди тут просто заворожують! Все в цьому музеї під відкритим небом зроблено з любов’ю, кожна скульптура приваблює: підійди, роздивись, поміркуй. Музей нас просто зачарував і подарував нам незабутній день – день нашого професійного свята і день зустрічі з прекрасним оберегом традицій України.

 
День інформації - вересень 2017 PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 вересня 2017, 10:18

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 12 вересня 2017 р. - 11 жовтня 2017 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Маркетингова діяльність підприємств: сучасний зміст».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Графік видачі підручників PDF Друк e-mail
Середа, 30 серпня 2017, 00:00

Шановні студенти 1-го курсу стаціонарного відділення!

Бібліотека ПУЕТ запрошує вас отримати  підручники на I семестр 2017-2018 навчального року на Навчальному абонементі бібліотеки.

Детальніше...
 
Курси підвищення кваліфікації бібліотекарів PDF Друк e-mail
Четвер, 25 травня 2017, 15:05

З 30.05.17 р. розпочались заняття на курсах підвищення кваліфікації бібліотекарів на базі бібліотеки ВНЗ Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі” за тематикою «Інноваційна діяльність бібліотек із забезпечення інформаційних потреб користувачів». Автори курсів Іванова Валентина Василівна, доктор економічних наук, професор та Науменко Ірина Олександрівна, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки університету проводять заняття за наступними темами: удосконалення або засвоєння нових бібліотечних послуг і розширення їх асортименту; удосконалення методів управління бібліотекою, організаційних соціальних аспектів управлінської діяльності; модернізація бібліотечних технологічних процесів, упровадження автоматизованих бібліотечних технологій; реалізація інновацій у довідково-бібліографічному та інформаційному обслуговуванні користувачів.

Після закінчення курсів бібліотекарі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Успішного вам навчання, колеги!

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 17 з 44
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Реклама в коммуникационном процессе
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки