16 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Зміна телефонного номеру PDF Друк e-mail
Вівторок, 03 квітня 2018, 14:05

Шановні користувачі!

garyacha liniyaЗ 3.04.2018 року міський телефонний номер Бібліотеки Полтавського університету економіки і торгівлі змінено на 56-10-24

 
Дні інформації - квітень 2018 PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 квітня 2018, 10:39

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 3 квітня 2018 р. - 3 травня 2018 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Успішна європейська Україна успішних українців».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Підвищення кваліфікації бібліотекарів шкіл! PDF Друк e-mail
Вівторок, 27 березня 2018, 08:48

Підвищення кваліфікації бібліотекарів шкіл!

Продовжуємо реалізацію програми підвищення кваліфікації бібліотекарів України.

Цього разу участь у заняттях курсу «Інноваційна діяльність бібліотек навчальних закладів із забезпечення інформаційних потреб користувачів» взяли участь 17 бібліотекарів шкіл міста Полтава, які отримали нові знання у сфері організації забезпечення інформаційних потреб школярів. «Зайвий раз пересвідчуюся, що бібліотекарі – це особливі люди, тому й творча атмосфера занять була неперевершеною!» - поділилася своїми враженнями професор В. В. Іванова, викладач курсів. Дякуємо слухачам за їх увагу та натхненну працю! Бажаємо успіхів!

 
Курси підвищення кваліфікації бібліотекарів - 03, 2018 PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 березня 2018, 16:50

З 12.03.18 р. розпочалися заняття на на курсах підвищення кваліфікації бібліотекарів на базі бібліотеки ВНЗ Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі” за тематикою «Інноваційна діяльність бібліотек із забезпечення інформаційних потреб користувачів». Автори курсів Іванова Валентина Василівна, доктор економічних наук, професор та Науменко Ірина Олександрівна, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки університету проводять заняття за наступними темами: удосконалення або засвоєння нових бібліотечних послуг і розширення їх асортименту; удосконалення методів управління бібліотекою, організаційних соціальних аспектів управлінської діяльності; модернізація бібліотечних технологічних процесів, упровадження автоматизованих бібліотечних технологій; реалізація інновацій у довідково-бібліографічному та інформаційному обслуговуванні користувачів.

Після закінчення курсів бібліотекарі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Успішного вам навчання, колеги!

 
Тренінг «Імідж бібліотеки» PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 січня 2018, 15:23

Тренінг «Імідж бібліотеки»

В бібліотеці нашого університету 26.01.18 р. в рамках підвищення кваліфікації працівників бібліотеки відбулося чергове засідання ділового клубу «Професіонал». Теми засідання клубу різноманітні, але всі вони націлені на покращення обслуговування наших користувачів.

Сьогодні бібліотечний працівник зобов’язаний володіти усім комплексом проблем у галузі інформації, пропонувати нові види інформаційних послуг, володіти навичками ділового спілкування, підвищувати свою професійну майстерність. Саме такі професіонали і сприяють створенню позитивного іміджу бібліотеки. Як його удосконалити і що для цього треба зробити навчала працівників бібліотеки бібліотекар І категорії Пальчик Олена Андріївна, яка провела цікавий тренінг «Імідж бібліотеки».

Формування іміджу – це процес безперервний. Турбота про вдосконалення іміджу – це наочний доказ того, що колективу бібліотеки небайдужі запити її користувачів. Завдяки проведеному тренінгу працівники бібліотеки визначили для себе нові завдання щодо подальшого формування позитивного іміджу бібліотеки.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 14 з 44
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Кримінальне право України. Особлива частина
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки