29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Дні інформації - жовтень 2016 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 жовтня 2016, 07:46

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 12 жовтня 2016 р. - 8 листопада 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Вища освіта: стан, проблеми, перспективи розвитку».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Екскурсія до музею-заповідника А. С. Макаренка PDF Друк e-mail
Середа, 05 жовтня 2016, 14:39

Екскурсія до музею-заповідника А. С. Макаренка

Всеукраїнський день бібліотек колектив бібліотеки ПУЕТ відзначив поповненням особистих інформаційних ресурсів новою краєзнавчою інформацією завдяки екскурсії до музею-заповідника А. С. Макаренка в с. Ковалівка. А якщо не так науково і серйозно, то ця поїздка відкрила багато цікавих фактів з життя видатного педагога. Осучаснені музейні експозиції майже реально ввели до життя колонії 20-х років ХХ століття, незмінні чудові краєвиди навкруги ще більше підсилили відчуття реальності тих давніх подій. Враження у нас залишилися чудові!

Особливо приємно нам, бібліотекарям, було спостерігати в численних музейних вітринах експонати, пов’язані з книгами, самі книги та велике настінне панно з безсмертними словами: «Книга - джерело знань»!

 
Перший курс вчиться користуватися інформаційними ресурсами бібліотеки PDF Друк e-mail
Середа, 07 вересня 2016, 15:27

Перший курс вчиться користуватися інформаційними ресурсами бібліотеки

Подивіться, які красиві і розумні діти прийшли до нас в університет на перший курс! Співробітники бібліотеки з 1 вересня інтенсивно проводять заняття зі студентами першого курсу з основ бібліотечно-інформаційних технологій, навчають їх володінню пошуковими навичками, виявленню інформації за допомогою традиційних бібліографічних ресурсів та інноваційних ресурсів (електронного каталогу, електронної бібліотеки, сайту бібліотеки тощо).

Бібліотекарі абонементів навчальної і наукової літератури підготували комплекти підручників і занесли їх в електронні формуляри студентів. Дві-три хвилини і кожний студент отримує свій комплект підручників на 1 семестр.

Гарного вам навчання, наші шановні першокурсники, а бібліотека завжди готова надати вам підтримку і доступ до всіх її друкованих та електронних ресурсів!

 
День інформації - вересень 2016 PDF Друк e-mail
Четвер, 01 вересня 2016, 09:49

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 14 вересня 2016 р. - 11 жовтня 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Напрями реалізації інноваційної політики в Україні та світі».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Брати Капранови у Полтаві PDF Друк e-mail
Четвер, 02 червня 2016, 07:40

Брати Капранови у Полтаві

У середу 1 червня починаючи з 12 години в приміщенні обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара відбулася зустріч бібліотекарів міста з братами Капрановими, Дмитром та Віталієм. Письменники приїхали в Полтаву презентувати свій новий роман «Забудь-річка», в якому є кохання і пригоди, історія і сьогодення. Забудь-річка – це старий язичницький символ – те що розділяє світи живих та мертвих. Письменники в своїй новій книжці досліджують питання: як позбутися цього розділу, що проліг між поколіннями українців. Співробітники нашої бібліотеки мали приємність послухати виступ та навіть поспілкуватися з непересічними гостями нашого міста.

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 22 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Иностранные языки с легкостью и удовольствием: Приемы саморегуляции для быстрого усвоения знаний
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки