27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна
Останні новини
Інформація для читачів

20 квітня україна відзначає день вдячності волонтерам PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 квітня 2024, 07:38

20 квітня україна відзначає день вдячності волонтерам

zobrazhennya viber 2023 04 20 11 36 50 664

Сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни. Волонтерський рух нині – це автономна потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах. Вчорашні юристи й електрики, освітяни й працівники заводів, бізнесмени й ресторатори, айтішники й флористи виявилися справжньою резервною армією, єдиною зброєю яких є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати. Але, воюючи з ворогом без честі, совісті, елементарного людського співчуття, вона є наднеобхідною.

Детальніше...
 
Нова віртуальна виставка: "Реалізація Цілі сталого розвитку 11 «Сталий розвиток міст і громад» в Україні" PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 15 квітня 2024, 11:01

Бібліотека рада запропонувати читачам віртуальну книжкову виставку на актуальну тему: «РЕАЛІЗАЦІЯ ЦІЛІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ 11 «СТАЛИЙ РОЗВИТОК МІСТ І  ГРОМАД» В УКРАЇНІ».

Реалізація Цілі сталого розвитку 11 «Сталий розвиток міст і громад» в Україні

Виставка знайомить з літературою, що висвітлює питання сталого розвитку міст та громад в Україні. До уваги читачів представлені книги, аналітичні матеріали, що розкривають аспекти цієї важливої теми.

Запрошуємо ознайомитися з віртуальною книжковою виставкою на нашому сайті: http://lib.puet.edu.ua/doc/vistavka/vistavka_sustainable_development_goals.htm

Останнє оновлення на П'ятниця, 19 квітня 2024, 07:48
 
Бібліотека продовжує проводити практичні заняття першокурсникам PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 08 квітня 2024, 07:48

БІБЛІОТЕКА ПРОДОВЖУЄ ПРОВОДИТИ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ ПЕРШОКУРСНИКАМ

У другому семестрі 2023–2024 навчального року бібліотека ПУЕТ продовжила проводити зі здобувачами вищої освіти першого курсу практичні заняття з користування електронним каталогом і репозитарієм. З цікавістю студенти спеціальностей «Підприємництво, торгівля і логістика» і «Фінансів, банківської справи та страхування» ознайомились з рубрикатором каталогу, правилами пошуку і складанням списку джерел.

Останнє оновлення на Четвер, 11 квітня 2024, 07:46
 
Цілі сталого розвитку (ЦСР) тепер доступні в профілі установи у базі даних Scopus PDF Друк e-mail
Понеділок, 25 березня 2024, 09:23

Цілі сталого розвитку (ЦСР) тепер доступні в профілі установи у базі даних Scopus

Нещодавно Scopus представив нову революційну функцію, що забезпечує прозорість впливу організації на досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР).

Цілі сталого розвитку Організації Об’єднаних Націй (ЦСР) – це конкретні напрямки досліджень, які допомагають вирішувати найактуальніші проблеми сучасності. Вони є частиною плану, спрямованого на подолання бідності, захист планети та покращення життя і перспектив розвитку кожної людини до 2030 року. 15-річний план має 17 цілей зі 169 завданнями, спрямованими на стимулювання дій у сферах, що мають вирішальне значення для людства та довкілля.

Дослідження в цих сферах можуть отримати маркування ЦСР, що приверне увагу до таких робіт, надасть цінну рекомендацію при подачі заявки на фінансування, продемонструє, що ваші дослідження змінюють світ на краще. Це також підвищить обізнаність та розуміння цієї важливої ініціативи Організації Об’єднаних Націй. З березня 2024 року нова сторінка “ЦСР” інтегрована у сторінку профілю організації буде доступною і користувачі зможуть безперешкодно її переглядати.

Щоб переглянути ЦСР, співвіднесені з конкретним документом, необхідно вибрати панель «Sustainable Development Goals 2023 New / Цілі сталого розвитку 2023» з нової, вдосконаленої версії сторінки профілю установи. Панель «ЦСР» з’являється лише для документів, які співвіднесені принаймні з однією ЦСР.

Цілі сталого розвитку в профілі ПУЕТ в Scopus

cili stalogo rozvytku puet en

Джерело: https://dntb.gov.ua/news/sdg

 
Міжнародний день книгодарування: даруймо радість читати! PDF Друк e-mail
Написав Відділ обслуговування навчальною і науковою літературою   
Середа, 14 лютого 2024, 11:08

Міжнародний день книгодарування: даруймо радість читати!

14 лютого світ відзначає Міжнародний день книгодарування. Це чудова можливість поділитися любов'ю до книг із друзями, близькими, незнайомцями та подарувати їм радість читання.

Книги існують століттями, і вони завжди були джерелом знань і натхнення для багатьох поколінь.

Книги – добрі і розумні порадники. Адже ще великий Іван Франко писав: «Книги – морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить».podarunok

Чому дарувати книги важливо?

  • Це дає можливість людям відкрити для себе нових авторів і жанри.
  • Це робить книги доступнішими для всіх.
  • Це сприяє розвитку читання та любові до книг.
  • Це просто добрий і щирий жест, який може подарувати багато радості.

Книги завжди були найкращим подарунком.

Бібліотеці ПУЕТ щастило з дарувальниками, адже книг завжди дарували багато, не чекаючи спеціального свята. Ми дуже вдячні всім, хто робить нам такі чудові подарунки.

Завітайте до бібліотеки та візьміть почитати книгу, яка вам сподобається.

Перегляньте на сайті бібліотеки представлену віртуальну книжкову виставку «Подарунок бібліотеці». Звісно, це невелика частинка від тих книг, які бібліотека отримала у подарунок.

Останнє оновлення на Середа, 14 лютого 2024, 11:18
 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 43