26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Вища освіта і Болонський процес PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 23 червня 2008, 15:04
  

Корсак К. В.
Вища освіта і Болонський процес: Навч. посіб. / К. В. Кор­сак, І. О. Ластовченко. — К.: МАУП, 2007. — 352с.: іл. — Бібліогр.: с. 342-346.

У посібнику нестандартно і ґрунтовно проаналізовано еволюцію і до­сягнення систем вищої освіти країн Європи та України в минулому, їх стан на початку XXI ст. і перспективи розвитку. Зазначено причини добровільного об'єднання держав Старого світу навколо ідеї гармонізації структури і змісту вищої освіти, підписання ними Болонської декларації, де містяться заходи і кроки, сприятливі для створення вільного європейського простору вищої ос­віти і науки, ліквідації бар'єрів щодо мобільності студентів, викладачів І нау­кових працівників, формування вигідних умов для співробітництва у сфері фундаментальних природничих і гуманітарних наук, підвищення якості та світової привабливості європейської вищої освіти.

Для науковців, викладачів, а також студентів, які навчаються за програ­мами, передбаченими для спеціалістів і магістрів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Технологія приготування їжі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки