30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні PDF Друк e-mail

Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні

Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні: монографія / за заг. ред. О. Є. Користіна. – К.: КНТ, 2013. – 368 с.

ISBN 978-966-373-725-6

Представлений аналіз є одним із перших ґрунтовних наукових досліджень з питань фінансового моніторингу на фондовому ринку в Україні та формування в Україні системи протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом. Розкриті як особливості загальнотеоретичного характеру, зокрема, щодо питань економічної безпеки, запобігання відмиванню коштів, так і механізм правового регулювання фондового ринку в Україні та запобігання відмиванню коштів з використанням фінансових важелів на ньому.

Для працівників органів правопорядку, фахівців фондового ринку, слухачів, студентів і викладачів юридичних та економічних навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Сталий розвиток сільських територій України в умовах децентралізації влади
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки