08 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Товарознавство м’яса і м’ясних товарів PDF Друк e-mail

Товарознавство м’яса і м’ясних товарів

І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк

Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. Підручник. – К.: Центр навчальної літератури, 2004. – 384 с.

ISBN 966-8365-70-4

Підручник розрахований на підготовку бакалаврів, спеціалістів і магістрів спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність», «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство і експертиза в митній справі» з дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів», вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівней акредитації.

У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м’яса, формування споживних властивостей і асортименту м’ясних продуктів, тенденції розробки нових виробі, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.

Підручник включає новітні досягнення науки і техніки галузей виробництва м’ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м’ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.
Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Господарське право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки