20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Господарське право PDF Друк e-mail
Понеділок, 09 жовтня 2017, 08:05

Господарське право

Войтович М.Г., Федик Є.І., Попадюк С.С.

Господарське право: Навчальний посібник - Львів: "Новий Світ - 2000", 2017.-226 с.

ISBN 978-966-418-084-5

Пропонований навчальний посібник призначений для надання дидактично-методичної допомоги студентам вищих юридичних навчальних закладів та факультетів напряму підготовки «Право» при вивченні ними дисципліни "Господарське право" на основі Господарського кодексу України та Цивільного кодексу України, інших нормативно-правових актів господарського законодавства України.

Подано: передмову, зміст навчальної дисципліни, плани теоретичних та практичних занять, завдання і методичні вказівки для самостійної та індивідуальної роботи студентів, тестові завдання для поточного контролю знань, примірний перелік питань до іспиту (заліку), нормативно-правові акти та літературу.

Зміст цієї роботи може бути корисним для аспірантів, викладачів, наукових працівників юридичних вузів та факультетів, юристів-практиків, усіх, хто застосовує у своїй діяльності норми господарського законодавства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки