26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення

Останні виставки
Останні новини
Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення PDF Друк e-mail

Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення

Полчанов А. Ю.

Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення : монографія. – Житомир : ЖДТУ, 2018. – 464 с.

ISBN 978-966-683-510-2

Монографія присвячена обгрунтуванню теоретико-методологічних положень та формуванню практичних рекомендацій щодо розвитку фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення. Базовою ідеєю дослідження є провідна роль фінансових ресурсів та можливостей економічних агентів для їх залучення з метою подолання наслідків воєнних конфліктів та забезпечення розвитку суспільства після завершення бойових дій.

Видання рекомендовано для магістрів, аспірантів, докторантів та осіб, які цікавляться проблемами постконфліктного відновлення економіки в Україні та світі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Біохімія м’яса та м’ясопродуктів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки