02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Міжнародне публічне право. Т. 1 : Основи теорії PDF Друк e-mail

Міжнародне публічне право. Т. 1 : Основи теорії

Міжнародне публічне право : підручник : у 2 т. / [В. В. Мицик, М. В. Буроменський. О. В. Буткевич та ін.] ; за ред. В. В. Мицика. – Харків : Право, 2019.

ISBN 978-966-937-470-7

Т. 1 : Основи теорії. – 2019. – 416 с.

ISBN 978-966-937-479-0

У томі 1 підручника з позицій сучасної науки міжнародного права XXI століття висвітлено загальнотеоретичні питання міжнародного права, історія його становлення, поняття, юридична природа та характерні особливості. Розглянуто теми суб'єктів, джерел і основних принципів міжнародного права. Приділено увагу питанням визнання і правонаступництва в міжнародному праві, розкрито актуальні проблеми сучасної міжнародної юриспруденції. Висвітлено питання міжнародної відповідальності держав за протиправні діяння, міжнародно-правових санкцій та контрзаходів. За підготовки підручника широко використовувалися міжнародно-правові та національно-правові акти. Підготовлено відповідно до вимог освітньої програми "Міжнародне право» за спеціальністю 293 «Міжнародне право», галузь знань 29 «Міжнародні відносини», освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» та підготовки до Єдиного фахового вступного випробування з права для вступу на магістерські програми за спеціальністю 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

Для бакалаврів, магістрантів, аспірантів та викладачів юридичних закладів вищої освіти і юридичних факультетів, а також осіб, які цікавляться питаннями міжнародного права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Адміністративне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки