02 | 06 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Архів ОВБД Архів об'єднаної віртуальної бібліографічної довідки Тетяна запитує: Добрий день! Допоможіть будь-ласка знайти літературу на питання "Морква – перспективна сировина для виробництва функціональних напоїв" та "Асортимент та існуючі технології виробництва функціональних продуктів харчування на основі моркви"

Останні виставки
Останні новини

Рекомендувати

Тетяна запитує: Добрий день! Допоможіть будь-ласка знайти літературу на питання "Морква – перспективна сировина для виробництва функціональних напоїв" та "Асортимент та існуючі технології виробництва функціональних продуктів харчування на основі моркви"

Додано:
Четвер, 13 грудня 2012
Переглядів:
1128

Відповідь

Шановна Тетяно!
За Вашою темою пропонуємо переглянути наступні джерела:

У фонді  бібліотеки ПУЕТ:

1. Гігієна харчування з основами нутриціології / В .I. Ципріян, [та ін.]. – М. : Здоров'я, 1999 (; К.). – 568 с. + [Електрон. зміст].
2. Джафаров, А. Ф. Товароведение плодов и овощей : Учебник / А. Ф. Джафаров. – 3-е изд., перераб. – М. : Экономика, 1985. – 280 с. : 1.00.
3. Капрельянц, Л. В. Функціональні продукти + [Електрон. ресурс] : Монографія / Л. В. Капрельянц, К. Г. Іоргачова. – Одеса : Друк, 2003. – 312 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ .
4. Колтунов, В. А. Плодоовочеві товари [Текст] : навч. посібник / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2009. – 356 с. – (Товарознавство) .
5. Плахотін, В.Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв : Навч. посібник / В.Я. Плахотін, І.С. Тюрікова, Г.П. Хомич. – К. : Центр навч. л-ри, 2006. – 640 с. + [Електрон. зміст] .
6. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К. : Центр навч. л-ри, 2009. – 544 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ .
7. Уокер, Норман Сырые овощные соки / Норман Уокер. – М. : СП "Внешиберика", 1991. – 84 с.
8. Щеглов, Н. Г. Технология консервирования плодов и овощей : Учеб.-практич. пособие / Н. Г. Щеглов. – М. : Палеотип, : Дашков и К, 2002. – 380 с. + [Электрон. содержание] .
9. Экспертиза свежих плодов и овощей : Учеб. пособие / под ред. В. М. Позняковский. – 2001. – 302 с.

 У фонді Обласної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського:

1. МОРКВА // ДОБРОДІЙ. - 1996 - № 38. - стр.12-13
2. НЕБАЙДУЖА. МОРКВА СИЛОЮ НАЛИВАЄ / Л. НЕБАЙДУЖА // ЗДОРОВ’Я І ДОВГОЛІТТЯ. - 2009 - 3-9 лют. (№ 4) . - стр.6.
3. РОЄНКО. КРАСУНЯ ПІДЗЕМЕЛЛЯ : [морква] / В. РОЄНКО // АГРАРНИЙ ТИЖДЕНЬ. УКРАЇНА. - 2009 - Лют. (№ 6) . - стр.6
4. ШЕВЧЕНКО. СКАРБНИЦЯ ВІТАМІНІВ : [морква] / Л. ШЕВЧЕНКО // АГРОСВІТ УКРАЇНИ. - 2007 - № 12 . - стр.24-26.

Інтернет- ресурси:

http://www.nbuv.gov.ua/portal/Chem_Biol/Oib/2007_53/Stattia%2037.htm
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Khp/2011_10_11/26.pdf

Бажаємо успіхів!

Категорія

Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Управление персоналом на основе компетенций
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки