16 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна
Навчально-методичні матеріали


Товароведение (Непродовольственные товары) PDF Друк e-mail
Вівторок, 11 липня 2017, 13:10

Товароведение (Непродовольственные товары)

Товароведение (Непродовольственные товары) : методические рекомендации к выполнению курсовых работ по учебной дисциплине для студентов направления подготовки 6.030510 «Товароведение и торговое предпринимательство» / 076 «Предпринимательство, торговля и биржевая деятельность» степени бакалавра ПУЭТ / Ю. А. Басова, А. Д. Кобыщан, Л. Н. Губа, И. В. Шурдук. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 37 с.

Курсовая работа является одной из важнейших форм научно-исследовательской и самостоятельной работы студентов, важным этапом подготовки и формирования умений и навыков практической деятельности будущих специалистов и их работы с учебной литературой и нормативной документацией, осуществление натурных и имитационных экспериментов или опытов, обобщения их результатов. Выполняться она должна самостоятельно, при необходимости с проведением лабораторных исследований с использованием научного оборудования и вычислительной техники. В курсовой работе проявляются умения студентов делать теоретический обзор проблемы, осуществлять экспериментально-исследовательскую работу, реализовать знания, полученные при изучении специальных и прикладных дисциплин.

 
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики PDF Друк e-mail
Середа, 21 червня 2017, 08:36

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої переддипломної практики на базі НДЦ «Незалежна експертиза» студентами спеціальностей 8.03051002 «Товарознавство та експертиза в митній справі» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра ПУЕТ / Н. В. Омельченко, Н. В. Лисенко, А. С. Браїлко, М. Г. Мартосенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 32 с.

Переддипломна експертна практика, що проводиться на завершальному етапі безперервної підготовки фахівців на базі НДЦ «Незалежна експертиза» та ВЛ «ТЕСТ», є важливою формою вдосконалення професійної та практичної підготовки завдяки належному рівню організаційної структури та матеріально-технічного забезпечення.

Ознайомитися із програмою практики, розробити індивідуальний календарний графік, скласти звіт та інші дії щодо проходження практики допоможе студентам даний посібник.

 
Програма та методичні рекомендації PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 14:52

Програма та методичні рекомендації

Тараненко О. О.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження переддипломної практики для студентів спеціальності 242 «Туризм» ступеня магістра ПУЕТ / О. О. Тараненко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 12 с.

Переддипломна практика є логічним підсумком усіх видів практики, завершальним етапом підготовки студента до виконання кваліфікаційної роботи та наступної самостійної діяльності з фаху.

В даному документі висвітлюються питання щодо організаціії та проведення практики, графіка проходження практики, змісту програми практики, вимог щодо оформлення та захисту звіту з практики та ін.

 
Програма та методичні рекомендації PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 14:47

Програма та методичні рекомендації

Скляр Г. П.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження навчальної науково-педагогічної практики студентами спеціальності 242 «Туризм» ступеня магістра ПУЕТ / Г. П. Скляр, Ю. В. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 11 с.

Мета та завдання навчальної науково-педагогічної практики, організація та проведення, графік проходження практики, вимоги щодо оформлення та захист звіту з практики – ці та інші питання висвітлюються в даному документі.

 
Проектування закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 11:48

Проектування закладів ресторанного господарства

Рогова А. Л.

Проектування закладів ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 26 с.

Курсовий проект є самостійною роботою, що свідчить про оволодіння студентом методикою проектування закладів ресторанного господарства, вміння професійно виконувати завдання, пов’язані із забезпеченням раціональної організації технологічних процесів, поліпшення якості продукції харчування та послуг, розробленням та впровадженням заходів щодо підвищення ефективності роботи закладу загалом.

Ці методичні рекомендації розроблено для використання студентами, які навчаються за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців ступеня магістра з відривом і без відриву від виробництва.

 
« ПочатокПопередня111112113114115116117118119НаступнаКінець »

Сторінка 114 з 119