|
Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 14:02 |
Шара С.
Професійна адаптація молодих викладачів закладів вищої освіти непедагогічного профілю : монографія / Світлана Шара. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 241 с.
ISBN 978-966-184-225-9
Монографія порушує актуальну проблему дидактики вищої школи, яка зумовлена потребою підвищення конкурентоспроможності викладачів, зростання якості їхньої роботи. Науково обґрунтовано на основі акмеологічного методолого-теоретичного підходу поетапну технологію формування професійної адаптованості молодого викладача в системі методичної роботи закладу вищої освіти непедагогічного профілю. |
|
Вівторок, 28 травня 2019, 13:59 |
Карнаухова Г. В.
Прикладна економетрика : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня магістра / Г. В. Карнаухова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 24 с. |
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:48 |
Шимановська-Діанич Л. М.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра / Л. М. Шимановська-Діанич, О. М. Білінська. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 25 с. |
|
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:34 |
Рогова А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с. |
Методологія та практика функціонування і розвитку споживчої кооперації України |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:23 |
Таран-Лала О. М.
Методологія та практика функціонування і розвитку споживчої кооперації України : монографія / О. М. Таран-Лала. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 489 с. + 4 с рис.
ISBN 978-966-184-325-6
Монографію присвячено дослідженню та вирішенню актуальних проблем функціонування і розвитку споживчої кооперації України, зокрема створенню теоретико-методологічного підґрунтя та практичних рекомендацій щодо активізації її функціонування у структурі національної економіки.
Для керівників великих компаній, організацій, підприємств, науковців та викладачів, аспірантів та студентів, а також спеціалістів консалтингових компаній. |
|
|
|
|
Сторінка 72 з 118 |