01 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня бакалавра ПУЕТ PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 13:07

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня бакалавра ПУЕТ

Яріш О. В.

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня бакалавра ПУЕТ / О. В. Яріш, М. Б. Чижевська. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 30 с.

 
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:40

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ

Карцева В. В.

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ / В. В. Карцева, І. В. Фисун. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 17 с.

 
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:20

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Ткач Н. І.

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с.

 
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:12

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра

Хомич Г. П.

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с.

 
Проектування біотехнологічних виробництв PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:09

Проектування біотехнологічних виробництв

Ткач Н. І.

Проектування біотехнологічних виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 52 с.

 
« ПочатокПопередня61626364656667686970НаступнаКінець »

Сторінка 65 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Права на комерційну таємницю в Україні
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки