Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня бакалавра ПУЕТ |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 13:07 |
Яріш О. В.
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня бакалавра ПУЕТ / О. В. Яріш, М. Б. Чижевська. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 30 с. |
|
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:40 |
Карцева В. В.
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ / В. В. Карцева, І. В. Фисун. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 17 с. |
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:20 |
Ткач Н. І.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. |
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:12 |
Хомич Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с. |
Проектування біотехнологічних виробництв |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:09 |
Ткач Н. І.
Проектування біотехнологічних виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 52 с. |
|
|
|
Сторінка 65 з 118 |