Програма та методичні рекомендації |
|
|
|
Четвер, 15 червня 2017, 10:48 |
Литовченко І. В.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 5 курсу спеціальності 242 «Туризм» ступеня магістра ПУЕТ / І. В. Литовченко, М. М. Логвин, Н. М. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.
У системі професійної підготовки майбутніх фахівців із туризму вирішальна роль належить виробничій практиці, що проводиться на туристичних підприємствах. Програма передбачає планове, поетапне засвоєння студентами практичних і професійних навичок та застосування в реальних умовах теоретичних знань, отриманих під час вивчення циклів професійно-орієнтованих гуманітарних, соціально-економічних та професійних і практичних дисциплін. |
|
Методи і засоби контролю якості |
|
|
|
Четвер, 15 червня 2017, 10:05 |
Баля Л. В.
Методи і засоби контролю якості : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Л. В. Баля, В. М. Волощук, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 37 с.
Питання контролю якості товарів є однією із проблем розвитку сучасного світового ринку. Знання методів і засобів контролю якості товарів має важливе значення для застосування сучасних методів визначення якості товарів. Тому вивчення майбутніми фахівцями навчальної дисципліни «Методи і засоби контролю якості» важливе, адже з наукових позицій обґрунтовує одне з найважливіших завдань професійної діяльності. |
Програма виробничої практики |
|
|
|
Вівторок, 30 травня 2017, 09:18 |
Капліна Т. В.
Програма виробничої практики для студентів 5 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня магістра ПУЕТ / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 18 с.
На сучасному етапі розвитку економічних відносин на ринку праці висуваються високі вимоги до випускників вищих навчальних закладів, які повинні мати не тільки теоретичні знання із широкого кола питань, але й достатню практичну підготовку.
Виробнича практика проводиться відповідно до навчального плану та графіка навчального процесу. Тривалість практики – 5 тижнів.
Місце проведення практики: сучасні курортні комплекси різних форм власності Полтавської області, інших міст України та зарубіжжя. |
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта |
|
|
|
Вівторок, 30 травня 2017, 08:56 |
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 280 с. – Текст : укр., англ.
У матеріалах конференції розглянуто актуальні теоретичні та практичні питання, пов’язані з розвитком матеріалознавства й товарознавства в Україні та за її межами в контексті світових досягнень науки і техніки.
Розраховано на вчених, викладачів навчальних закладів, докторантів, аспірантів, магістрантів, а також фахівців, які займаються проблемами матеріалознавства та товарознавства. |
Управлінська результативність у міжнародному бізнесі |
|
|
|
Вівторок, 30 травня 2017, 08:51 |
Шкурупій О. В.
Управлінська результативність у міжнародному бізнесі : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 056 «Міжнародні економічні відносини» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Шкурупій, А. В. Артеменко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 29 с.
Підготовка курсової роботи спрямована на поглиблення студентом знань предмета досліджень, який визначається за широкою проблематикою з управлінської результативності в міжнародному бізнесі, а також таких умінь: самостійно виконувати аналіз за темою курсової роботи, використовувати спеціальну літературу, грамотно формулювати та висловлювати власну точку зору, робити висновки та обґрунтовувати пропозиції. |
|
|
|
Сторінка 115 з 118 |