03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 червня 2018, 10:37

Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини

Сирохман І. В.

Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини : монографія / І. В. Сирохман, А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 151 с.

У монографії розглянуто особливості поліпшення споживчих властивостей та асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини. Наведено результати досліджень жирнокислотного, білкового, вітамінного та мінерального складу нових зразків печива. Доведено ефективність використання лікарсько-технічної сировини в якості антиоксидантів. Проаналізовано зміни якості розроблених зразків печива під час зберігання за різних умов і температурних режимів.

Розраховано на широке коло науковців і практиків.

 
Управління банківськими ризиками PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 червня 2018, 09:52

Управління банківськими ризиками

Прасолова С. П.

Управління банківськими ризиками : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 8.03050802 «Банківська справа»/072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня магістра / С. П. Прасолова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 31 с

Навчальним планом підготовки фахівців зі спеціальності «Банківська справа» передбачено виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління банківськими ризиками», в якій студент має продемонструвати рівень знань та вмінь до самостійного творчого наукового пошуку та розв’язання актуальних проблемних завдань щодо управління ризиками в банківській сфері.

Основною метою написання курсової роботи є узагальнення, поглиблення та закріплення теоретичних і практичних знань, необхідних для здійснення діяльності в банківському бізнесі.

 
Управління якістю PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 червня 2018, 09:41

Управління якістю

Назаренко В. О

Управління якістю : навчальний посібник / В. О. Назаренко, Н. В. Герман. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 225 с.

Розглянуто основні теоретичні положення, узагальнення міжнародного та вітчизняного досвіду функціонування систем управління якістю. Значна увага приділяється системам екологічного управління, управління безпечністю харчових продуктів та ін. Навчальний матеріал викладено з урахуванням чинних міжнародних і державних стандартів України в галузі управління якістю та особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців.

Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти.

 
Системы: свойства и принципы организации PDF Друк e-mail
П'ятниця, 08 червня 2018, 15:17

Системы: свойства и принципы организации

Маца К. А.

Системы: свойства и принципы организации : научная публикация / К. А. Маца. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 364 с.

ISBN 978-966-184-84-6

Изложены исходные понятия и положения теории систем, основы системной методологии и методики системы исследований. Системность трактуется как свойство и способ существования материи и окружающего мира. Рассматриваются принципы организации систем и их проявления в неорганической, органической природе и обществе.

Анализируется системная организация Земли как целостной планетарной иерархии. Обосновывается концепция земной планетарной системы (ЗПС), разработанная автором. Исследуется планетарная ниша человека и общества, дается новое определение их природы.

Для преподавателей, аспирантов, студентов и тех, кто интересуется системной организацией окружающего мира.

 
Фінансове право PDF Друк e-mail
П'ятниця, 08 червня 2018, 15:06

Фінансове право

Лаврик Г. В.

Фінансове право : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»/спеціальності 081 «Право» галузі знань 0304 «Право»/галузі знань 08 «Право» / Г. В. Лаврик, Г. В. Терела. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 46 с.

Курсова робота із правових дисциплін виконується з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, здобутих студентами в навчальному процесі, та їх застосування для розв’язання конкретного фахового завдання, а також для отримання досвіду роботи з нормативно-правовими актами, іншими джерелами права, законопроектами та науковою юридичною літературою. Курсова робота – індивідуальна робота студента, що має самостійний науковий характер і є важливим етапом навчального процесу та підготовки бакалаврів.

 
« ПочатокПопередня919293949596979899100НаступнаКінець »

Сторінка 98 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Унікальна Україна: географія та ресурси туризму
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки