03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма виробничої практики студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ PDF Друк e-mail
Середа, 03 квітня 2019, 11:05

Програма виробничої практики студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ

Карпенко О. В.

Програма виробничої практики студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Карпенко, В. А. Кулик, С. М. Деньга, В. О. Подольська, Є. А. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 27 с.

 
TRX Functional training for foreing students PDF Друк e-mail
Середа, 03 квітня 2019, 11:00

TRX Functional training for foreing students

Sypalo, O. V.

TRX Functional training for foreing students [Electronic resource] : for all training programs / O. V. Sypalo, E. V. Sharpantsov, O. Yu. Marchenko. – Poltava : PUET, 2018. – 42 с. – Сипало О. В., Шарпанцов Є. В., Марченко О. Ю. Функціональний тренінг для іноземних студентів TRX: методичні рекомендації.

 
Нові технології і обладнання харчових виробництв PDF Друк e-mail
Середа, 03 квітня 2019, 09:50

Нові технології і обладнання харчових виробництв

Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 19 квітня 2018 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 32 с.

ISBN 978-966-184-308-9

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 19 квітня 2018 р.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.

 
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 25 березня 2019, 09:27

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня бакалавра

Рогоза М. Є.

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня бакалавра / М. Є. Рогоза, Є. М. Ємець, К. Ю. Вергал. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 19 с.

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентів спецыальності «Економічна кібернетика» є основним навчально-методичним документом, який визначає зміст і порядок практики для здобуття ступеня бакалавра.

Програма практики розроблена відповідно до «Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України», навчального плану.

 
Управління розвитком компанії PDF Друк e-mail
Понеділок, 25 березня 2019, 09:21

Управління розвитком компанії

Стефанюк О. Д.

Управління розвитком компанії : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства» ПУЕТ / О. Д. Стефанюк. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 128 с.

Метою навчальної дисципліни «Управління розвитком компанії» є набуття навичок виявлення й оцінювання можливостей успішного довгострокового розвитку компанії, а також розроблення комплексу заходів із їх реалізації з метою вирішення внутрішніх проблем компанії та забезпечення високого рівня гнучкості компанії незалежно від умов її функціонування.

 
« ПочатокПопередня81828384858687888990НаступнаКінець »

Сторінка 81 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Вікова психологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки