Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:12 |
Хомич Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с. |
|
Проектування біотехнологічних виробництв |
|
|
|
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:09 |
Ткач Н. І.
Проектування біотехнологічних виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 52 с. |
Понеділок, 02 вересня 2019, 09:40 |
Мартосенко М. Г.
Митна справа : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра / М. Г. Мартосенко. – Пол-тава : ПУЕТ, 2018. – 55 с. |
Понеділок, 02 вересня 2019, 07:44 |
Мартосенко М. Г.
Експертиза послуг : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра ПУЕТ / М. Г. Мартосенко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 54 с. |
Понеділок, 02 вересня 2019, 07:40 |
Хомич Г. П.
Технологія біовиробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. |
|
|
|
Сторінка 66 з 118 |