Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 4 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 15 жовтня 2019, 08:39 |
Шимановська-Діанич Л. М.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 4 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра / Л. М. Шимановська-Діанич, С. В. Філіна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 32 с. |
|
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 3 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 15 жовтня 2019, 08:35 |
Шимановська-Діанич Л. М.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 3 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра / Л. М. Шимановська-Діанич, Т. О. Гусаковська. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 25 с. |
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 1 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 15 жовтня 2019, 08:33 |
Шимановська-Діанич Л. М.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для студентів 1 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Менеджмент» ступеня бакалавра / Л. М. Шимановська-Діанич, Н. Л. Кужель. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 25 с. |
Методичні рекомендації для самостійних занять студентів рухливими іграми для всіх спеціальностей ступеня бакалавра ПУЕТ |
|
|
|
Понеділок, 07 жовтня 2019, 07:43 |
Ахтирська Н. М.
Методичні рекомендації для самостійних занять студентів рухливими іграми для всіх спеціальностей ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. М. Ахтирська, Н. А. Новицька, Н. О. Симоненко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 37 с. |
Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами |
|
|
|
Понеділок, 07 жовтня 2019, 07:40 |
Юрко І. В.
Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / І. В. Юрко, Л. В. Іржавська. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 93 с. |
|
|
|
Сторінка 60 з 118 |