02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Теорія кооперації Бориса Мартоса PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:41

Теорія кооперації Бориса Мартоса

Нестуля О. О.

Теорія кооперації Бориса Мартоса / О. О. Нестуля, М. В. Аліман ; за заг. ред. О. О. Нестулі. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 258 с.

ISBN 978-966-184-345-4

Книга містить коротку інформацію про життя й науково-педагогічну діяльність визначного українського державного, політичного, громадського і кооперативного діяча Б. Мартоса, а також текст його праці «Теорія кооперації».

Для працівників кооперативних організацій, представників органів держав-ної влади, науковців, викладачів, аспірантів, студентів кооперативних та аграрних освітніх закладів, учнів загальноосвітніх шкіл.

 
Нові технології і обладнання харчових виробництв PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:38

Нові технології і обладнання харчових виробництв

Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с.

ISBN 978-966-184-342-3

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 18 квітня 2019 року.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.

 
Маркування товарів в Україні та за кордоном PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:35

Маркування товарів в Україні та за кордоном

Офіленко Н. О.

Маркування товарів в Україні та за кордоном : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра / Н. О. Офіленко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 50 с.

 
Методи оптимізації та дослідження операцій Ч. 2 PDF Друк e-mail
Субота, 16 листопада 2019, 13:31

Методи оптимізації та дослідження операцій Ч. 2

Ємець О. О.

Методи оптимізації та дослідження операцій : навчальний посібник / О. О. Ємець. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – Ч. 2. – 139 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

ІSBN 978-966-184-340-9

Посібник формує у студентів навички математичного моделювання транспортними задачами лінійної оптимізації. Студент зможе будувати математичні моделі прикладних задач, знаходити розв’язки транспортних задач методом північно-західного кута та мінімального елемента, а також одержувати оптимальні розв’язки методом потенціалів. Наведено індивідуальні розрахунково-графічні роботи та тести до всіх тем, які дозволяють закріпити отримані компетенції. Для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

 
Управління якістю харчової продукції PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 09:52

Управління якістю харчової продукції

Тюрікова І. С.

Управління якістю харчової продукції : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с.

 
« ПочатокПопередня51525354555657585960НаступнаКінець »

Сторінка 56 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Менеджмент гостиниц и ресторанов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки