Теорія кооперації Бориса Мартоса |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:41 |
Нестуля О. О.
Теорія кооперації Бориса Мартоса / О. О. Нестуля, М. В. Аліман ; за заг. ред. О. О. Нестулі. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 258 с.
ISBN 978-966-184-345-4
Книга містить коротку інформацію про життя й науково-педагогічну діяльність визначного українського державного, політичного, громадського і кооперативного діяча Б. Мартоса, а також текст його праці «Теорія кооперації».
Для працівників кооперативних організацій, представників органів держав-ної влади, науковців, викладачів, аспірантів, студентів кооперативних та аграрних освітніх закладів, учнів загальноосвітніх шкіл. |
|
Нові технології і обладнання харчових виробництв |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:38 |
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с.
ISBN 978-966-184-342-3
У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 18 квітня 2019 року.
Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства. |
Маркування товарів в Україні та за кордоном |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:35 |
Офіленко Н. О.
Маркування товарів в Україні та за кордоном : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра / Н. О. Офіленко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 50 с. |
Методи оптимізації та дослідження операцій Ч. 2 |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:31 |
Ємець О. О.
Методи оптимізації та дослідження операцій : навчальний посібник / О. О. Ємець. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – Ч. 2. – 139 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
ІSBN 978-966-184-340-9
Посібник формує у студентів навички математичного моделювання транспортними задачами лінійної оптимізації. Студент зможе будувати математичні моделі прикладних задач, знаходити розв’язки транспортних задач методом північно-західного кута та мінімального елемента, а також одержувати оптимальні розв’язки методом потенціалів. Наведено індивідуальні розрахунково-графічні роботи та тести до всіх тем, які дозволяють закріпити отримані компетенції. Для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки. |
Управління якістю харчової продукції |
|
|
|
Понеділок, 11 листопада 2019, 09:52 |
Тюрікова І. С.
Управління якістю харчової продукції : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с. |
|
|
|
Сторінка 56 з 118 |