Навчально-методичні матеріали
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:39 |
Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20–21 листопада 2019 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 126 с.
ISBN 978-966-184-357-7
Збірник містить тези доповідей із проблем розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, зокрема, прогресивних технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі, геоекономічних особливостей розвитку туристичної діяльності, прогресивних процесів та обладнання харчових виробництв і ресторанного господарства, сучасних технологій підготовки майбутніх фахівців, фізичної культури і спорту в житті студентів.
Збірник зацікавить наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів і студентів відповідних напрямів підготовки. |
|
Курсова робота зі спеціальності, Бірта Г. О. |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:36 |
Бірта Г. О.
Курсова робота зі спеціальності : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство та комерційна діяльність» і «Товарознавство та експертиза в митній справі» / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, О. О. Горячова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 47 с. |
Специализированный туризм (лечебно-оздоровительный) |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:34 |
Карпенко Н. Н.
Специализированный туризм (лечебно-оздоровительный) : учебно-методическое пособие для самостоятельного изучения дисциплины студентами специальности 242 Туризм образовательная программа «Туризм» степени бакалавра / Н. Н. Карпенко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 78 с. |
Товарознавство (Непродовольчі товари). Силікатні товари |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:32 |
Товарознавство (Непродовольчі товари). Силікатні товари : навчальний посібник / Г. Д. Кобищан, Л. М. Губа, Ю. О. Басова, І. В. Шурдук. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 130 с.
ISBN 978-966-184-356-0
У навчальному посібнику поглиблено розкрито питання, пов’язані з особливостями сировинних матеріалів та технологічних режимів виготовлення скляних і керамічних виробів; розглянуто ознаки класифікації та надано характеристику асортименту силікатних товарів; наведено основні дефекти та вимоги до якості скляних і керамічних товарів.
Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, а також для працівників сфери торгівлі й підприємців. Розробка дозволить успішно засвоїти окремі теми з навчальних дисциплін «Товарознавство (Непродовольчі товари)», «Товарознавство (Нехарчова продукція)», «Товарний консалтинг». |
Патентознавство та ліцензування, Басова Ю. О. |
|
|
|
Понеділок, 03 лютого 2020, 10:29 |
Басова Ю. О.
Патентознавство та ліцензування : навчальний посібник / Ю. О. Басова, Г. М. Кожушко, І. В. Шурдук. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 165 с.
ISBN 978-966-184-355-3
У навчальному посібнику розглядаються основні поняття у сфері патентно-ліцензійної роботи, правова охорона об’єктів промислової власності та авторського права й суміжних прав, міжнародна правова охорона інтелектуальної власності, патентна інформація та документація, комерціалізація інтелектуальної власності, захист прав інтелектуальної власності. Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа під час вивчення навчальної дисципліни «Патентознавство та ліцензування» та широкого кола читачів. |
|
|
|
Сторінка 46 з 118 |
|