П'ятниця, 05 червня 2020, 14:00 |
Бургу Ю. Г.
Переробка вторсировини : навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство і комерційна діяльність» / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 47 с. |
|
Технології зберігання товарів |
|
|
|
П'ятниця, 05 червня 2020, 13:42 |
Хмельницька Є. В.
Технології зберігання товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Експертиза та митна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / Є. В. Хмельницька, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 50 с. |
Товарознавство (Непродовольчі товари) |
|
|
|
Понеділок, 01 червня 2020, 09:10 |
Кобищан Г. Д.
Товарознавство (Непродовольчі товари) : методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво» ступеня бакалавра, освітня програма «Товарознавство і комерційна діяльність» ступеня магістра / Г. Д. Кобищан, Ю. О. Басова, Л. М. Губа. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 50 с. |
Туризм і молодь – 2019 : матеріали кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава 19 листопада 2019 р.) |
|
|
|
Понеділок, 01 червня 2020, 09:07 |
Туризм і молодь – 2019 : матеріали кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава 19 листопада 2019 р.) / за заг. ред. Г. П. Скляра, Ю. В. Карпенка. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 128 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Текст укр. мовою.
ISBN 978-966-184-365-2
У збірнику подано матеріали круглого столу, проведеного в межах науково-дослідної роботи «Проблеми функціонування та розвитку сфери туризму в умовах модернізації економіки» (держ. реєстр. номер 0117U004715), який відбувся у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Круглий стіл було ініційовано кафедрою туристичного та готельного бізнесу до 45-річчя факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії та практики туризму. |
Експертний консалтинг. Частина 1 |
|
|
|
Понеділок, 01 червня 2020, 09:02 |
Горячова О. О.
Експертний консалтинг. Частина 1 : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ступеня магістра / О. О. Горячова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 95 с. |
|
|
|
Сторінка 41 з 118 |