Товарні аспекти якості продукції, 2021 |
|
|
|
Середа, 23 червня 2021, 09:57 |
Назаренко В. О.
Товарні аспекти якості продукції : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і комерційна діяльність», «Експертиза та митна справа» ступеня бакалавра ПУЕТ / В. О. Назаренко, О. О. Горячова, З. П. Рачинська. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 80 с. – 1 електрон. опт. диск (СVD-ROM).
|
|
Інвестиційна поведінка домогосподарств в умовах невизначеності |
|
|
|
Середа, 02 червня 2021, 10:18 |
Інвестиційна поведінка домогосподарств в умовах невизначеності. Спеціальність 08.00.07 – демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук / І. М. Козлова. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 21 с.
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.07 – демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика. – Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Харків, 2021.
Дисертація присвячена розробленню науково-теоретичних засад, методичних і практичних рекомендацій щодо інвестиційної поведінки домогосподарств в умовах невизначеності.
Поглиблено теоретичні положення щодо трактування сутності понять «інвестиційна поведінка домогосподарств» і «невизначеність» у контексті інвестиційної поведінки. Сформульовано методичний підхід до аналізу структури доходів і витрат домогосподарств на всіх рівнях економіки в контексті визначення інвестиційної поведінки домогосподарств. Сформовано методичний підхід до оцінки рівня невизначеності під час інвестиційної поведінки домогосподарств. Уточнено класифікацію інвестиційних витрат домогосподарств як напрямів їхньої інвестиційної поведінки. Побудовано матрицю вибору напрямів інвестиційної поведінки домогосподарств, яка дозволяє виокремити напрями інвестиційної діяльності залежно від рівня економіки та рівня невизначеності. Обґрунтовано аналітичне забезпечення оцінки й аналізу інвестиційної поведінки домогосподарств в умовах невизначеності на макро-, мезо та мікроекономічному рівнях.
|
Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій» |
|
|
|
Середа, 02 червня 2021, 10:12 |
Проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій» : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Комп’ютерні науки» спеціальності 122 Комп’ютерні науки галузь знань 12 «Інформаційні технології» / О. О. Ємець. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 77 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
|
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (25–26 березня 2021 року) |
|
|
|
П'ятниця, 14 травня 2021, 08:14 |
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (25–26 березня 2021 року). – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 322 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Текст укр., рос., англ. мовами.
ISBN 978-966-184-403-1
У матеріалах конференції розглядаються теоретичні й методологічні засади проведення експертизи товарів, ідентифікація та фальсифікація товарів, експертні дослідження харчових продуктів, нехарчової продукції та послуг як інструмент впливу на безпечність і засіб захисту прав споживачів, митна політика України в умовах поглиблення інтеграційних процесів, формування професійних компетентностей під час підготовки фахівців із підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
|
Нові технології і обладнання харчових виробництв |
|
|
|
Середа, 12 травня 2021, 14:24 |
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 15 квітня 2021 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 40 с.
ISBN 978-966-184-402-4
У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 15 квітня 2021 року.
Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.
|
|
|
|
Сторінка 31 з 118 |