Актуальні проблеми та перспективи розвитку соціально-трудових відносин в умовах цифрової економіки : матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Полтава, 9–10 вересня 2021 року) |
|
|
|
Вівторок, 04 січня 2022, 14:54 |
Актуальні проблеми та перспективи розвитку соціально-трудових відносин в умовах цифрової економіки : матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Полтава, 9–10 вересня 2021 року) / за заг. ред. Т. А. Костишиної, Л. В. Степанової. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 126 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Текст укр., рос. та англ. мовами.
ISBN 978-966-184-418-5
У збірнику подано матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 60-річчю університету та 15-річчю кафедри управління персоналом, економіки праці та економічної теорії, яка відбулася у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Конференцію проведено в межах науково-дослідної роботи «Ефективність інвестицій в людський капітал на підприємствах в сучасних умовах» (держ. реєстр. номер 0112U001077).
Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії та практики розвитку соціально-трудових відносин.
|
|
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 1 та 2 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня моло |
|
|
|
Вівторок, 14 грудня 2021, 10:13 |
Яріш О. В.
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 1 та 2 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня молодшого бакалавра / О. В. Яріш, О. В. Тимошенко, Г. М. Сидоренко-Мельник. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 36 с.
|
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра |
|
|
|
Четвер, 02 грудня 2021, 14:57 |
Левченко Ю. В.
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра / Ю. В. Левченко, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с.
|
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня ба |
|
|
|
Четвер, 02 грудня 2021, 10:33 |
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 с.
|
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
Понеділок, 22 листопада 2021, 09:21 |
Капліна Т. В.
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 13 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
|
|
|
|
Сторінка 24 з 118 |