10 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Облік у зарубіжних країнах PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:58

 
О.М. Губанова, С.І. Мельник
Облік у зарубіжних країнах: Підручник. — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 432 с.

У підручнику розкриваються методологічні засади організації обліку, побудо­ви та використання фінансової звітності зарубіжних країн.

Метою даного навчального видання е формування у студентів глибоких теоре­тичних знань та практичних навичок з організації обліку у зарубіжних країнах, умі­ння використовувати облікову інформацію. Це сприятиме підвищенню конкурентоспроможності фахівців з обліку, аудиту й фінансового менеджменту, допоможе зрозуміти передумови та напрямки процесу реформування бухгалтерського обліку, що здійснюється в Україні, розширить кругозір і озброїть знаннями для практичного застосування Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Розрахована на викладачів та студентів економічних факультетів, слухачів .відділені. після дипломної освіти, магістрантів та аспірантів.

Підручник буде корисним також практикуючим бухгалтерам, фінансистам, ауди­торам, менеджерам, бізнесменам, які подають фінансову звітність іноземним інвесто­рам та вивчають зарубіжний досвід ведення обліку з метою його використання у професійній діяльності; надасть суттєву допомогу при підготовні до іспитів за програмою міжнародної сертифікації бухгалтерів «CІPA» (Certified International Professional Accountant).

 
Зовнішньоекономічна діяльність підприємства PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:57

 
Зовнішньоекономічна діяльність підприємства: Навчальний посібник/ Ю.В. Макогон, B.C. Рижиков, С.В. Касьянюк, О.О. Ко­валенко, В.М. Грідасов, С.В. Чемерис, А.В. Гончарова/За ред. д.е.н., проф. Ю.В. Макогона. — Київ: Центр навчальної літератури, 2006. — 424 с.

У цьому посібнику розглянуто питання тарифного та нетарифно­го регулювання зовнішньоторговельних операцій; висвітлено проце­дуру розробки контрактів, її організацію, зміст контракту купівлі-продажу, організацію роботи з його виконання; подані основи валют­ного регулювання та кредитування зовнішньоторговельної діяль­ності; розглянуто правові форми міжнародних угод, роль посеред­ницьких каналів збуту товарів, страхування, процес ціноутворення; описано організовані форми торгівлі — товарні аукціони, біржі та торги, їхнє функціонування; подано оцінку інвестиційного клімату в Україні, а також цілі створення спільних підприємств та вільних економічних зон.

 
Соціологія PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:56
 
Соціологія: Підручник / За ред. В. Г. Городяненка. — К.: ВЦ «Академія», 2008. — 544 с. (Альма-матер).

Це — третє видання популярного серед студентів під­ручника, який розкриває сутність, структуру і функції со­ціології, основні етапи становлення її як науки, розвитку соціологічної теорії і практики в Україні, а також характер­ні особливості суспільства як соціальної системи, специфіку різноманітних галузей соціологічного знання, основні заса­ди емпіричних соціологічних досліджень, інтерпретування їх результатів. Містить біографічні відомості про видатних соціологів, короткий термінологічний словник, запитання, завдання для самостійної роботи.

Для студентів вищих навчальних закладів.

 
Регіоналізм у європейських інтеграційних процесах PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:56

 
Калитчак Р. Г.
Регіоналізм у європейських інтеграційних проце­сах. — К.: Знання, 2007. — 303 с.


Проаналізовано особливості трактування поняття "ре­гіон", розкрито сутність регіоналізму засобами політичної науки, систематизовано і класифіковано концептуально-теоретичні підходи та практичні політичні форми реаліза­ції регіоналізму. Визначено теоретичні засади європейсь­кого регіоналізму і детально розглянуто його інституційний вимір. Проаналізовано розвиток регіоналізму на тлі євро­пейських інтеграційних процесів на прикладі Італійської Республіки.

 Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів.

 
Продовольчий ринок PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:55
 
О.В. Березін
Продовольчий ринок України: теоретико-методологічні засади формування і розвитку: Монографія. — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 184 с.

У монографії розглядаються особливості сільськогосподарського виробництва, їх вплив на формування потоків продовольчих ресурсів, умови та чинники форму­вання національного продовольчого ринку, соціально-економічна результативність його функціонування. Подається широкий аналіз структури та стану розвитку агропродовольчого ринку України, ефективності побудови організаційно-економічного механізму його насичення.

Монографія розрахована на широке коло як науковців, так і практиків, усіх, кому не байдужі проблеми формування та ефективного функціонування національ­ного продовольчого ринку, розвитку джерела його товарного забезпечення - агро-продовольчого виробництва.

 
« ПочатокПопередня431432433434435436НаступнаКінець »

Сторінка 435 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Історія країн Центрально-Східної Європи (кінець XX — початок XXI ст.)
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки