09 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Іпотечний ринок PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 15:01


Любунь О.С., Кірєєв О.I., Денисенко М.П.
Іпотечний ринок: Підручник. — К.: Атіка, 2006. — 288 с.

Питання вплину іпотечного ринку на розпиток економіки країни — одне з найбільш актуальних. Прийнято низку законів, які регулюють іпо­течне кредитування та набули чинності з 01.01.2004 р.

У підручнику, поряд з позитивними результатами розвитку іпотеч­них відносин, висвітлюються і недоліки в правовому регулюванні. При­ділено також увагу необхідності розроблення цілісної системи підтрим­ки держаною іпотечного кредитування на перших кроках його розвитку.

Для студентів вищих навчальних закладів, а також стане у пригоді широкому колу спеціалістів, яким доводиться приймати рішення з прак­тики застосування законодавства про іпотеку.

 
Податкова система PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 15:00

 
Олійник О.В., Філон І.В.
Податкова система: Навчальний посібник. — Київ: Центр навчальної літератури, 2006. — 456 с.

Викладено теоретичні основи оподаткування, історію виникнення та становлення сучасних податків і зборів. Наведено механізм оподаткування всіма загальнодержавними і місцевими податками й зборами. Окремі питання присвячено обліку платників податків і контролю податкових надходжень до відповідних бюджетів.

Призначено для студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти третього та четвертого рівнів акредитації, аспірантів, викладачів, бухгалтерів і працівників податкових органів.

 
Історія України PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:59

 
Лазаревич М.В.
Історія України: Навч. посіб. — К.: Знання, 2008. — 683 с.

На основі кращих здобутків історіографії висвітлюється історія України з найдавніших часів до сьогодення. Високий науковий рівень видання поєднується з доступним викладом фактичного матеріалу та оригінальною формою його подання. У посібнику наводяться перелік запитань і завдань для контролю засвоєних знань, перелік питань для підготовки до іспитів, хронологічна таблиця найважливіших історич­них подій та рекомендована література. Посібник відповідає програмі курсу «Історія України» для нищих навчальних закладів.

Розраховано на студентів вищих закладів освіти, викладачів, усіх, хто цікавиться історією України.

 
Аудит PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:59

 
Пшенична А.Ж.
Аудит. Навчальний посібник. — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 320 с.

Видання є навчальним посібником з аудиту. В ньому розглянуто теоретичні засади аудиторської діяльності в Україні, розкриваються найважливіші організацій­но-методичні особливості здійснення аудиторських послуг.

Посібник призначається для використання в навчальному процесі та практичній роботі. Посібник відповідає чинному законодавству та міжнародним нормативам аудит. Його зміст і структура побудовані згідно з вимогами галузевих стандартів вищої освіти з підготовки бакалавра за напрямом "Економіка та підприємництво".

Крім теоретичної частини, в усіх темах подано приклади та загальні висновки, контрольні запитання. Найскладніші моменти проілюстровано схемами, рисунками, що полегшує сприймання та засвоєння вміщеної інформації.

Навчальний посібник призначений для студентів, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, викладачів економічних навчальних закладів. Ним може користуватися також персонал підприємств, які обслуговуються аудиторами.

 
Звітність підприємств PDF Друк e-mail
Понеділок, 23 червня 2008, 14:58

  
Верига Ю.А.
Звітність підприємств. 2-ге видання, доповнене і перероблене. Навчальний посібник / Ю.А. Верига, З.М. Левченко, І.Д. Ватуля — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 776 с.

Висвітлено законодавче і нормативно-правове забезпечення звітності, її мета, інформаційні потреби споживачів звітності; склад звітності, вимоїн і принципи скла­дання, вплив облікової політики на показники звітності; підготовчі роботи перед складанням звітності, порядок розглядання, подання та оприлюднення звітності підприємств.

Детально розглянуто взаємозв'язок звітності із Планом рахунків, її структуру, методику складання фінансової звітності — Балансу, Звіту про фінансові результа­ти, Звіту про рух грошових коштів, Звіту про власний капітал, Приміток до річної фінансової звітності, викладено методику узгодження її показників.

В посібнику також викладено склад, структуру і методику складання податко­вої, статистичної і спеціальної звітності.

Посібник буде корисний не тільки студентам, але й практичним працівникам.

 
« ПочатокПопередня431432433434435436НаступнаКінець »

Сторінка 434 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Кримінальне право України. Загальна частина
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки