11 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Німецька мова для початківців PDF Друк e-mail

Німецька мова для початківців

Кудіна О. Ф.

Німецька мова для початківців : навч. посіб. для студ. вищих навч. закладів / О. Кудіна, Т. Феклістова. – Вид. 2, допов., доопрац. – Вінниця : Нова Книга, 2014. – 520 с.

ISBN 978-966-382-533-5

Навчальний посібник призначається для студентів, які починають вивчення німецької мови як другої іноземної у вищих навчальних закладах на спеціальних факультетах, що готують спеціалістів з іноземної філології та перекладачів. Навчальний посібник має за мету закласти підґрунтя навичок та вмінь усного і писемного мовлення.

 
Ринки в системі внутрішньої торгівлі України PDF Друк e-mail

Ринки в системі внутрішньої торгівлі України

Ринки в системі внутрішньої торгівлі України / [Апопій В. В., Міщук І. П., Рудницький С. І. та ін. ; за ред. д.е.н., проф. Апопія В. В.]. – Львів : Вид-во ЛКА, 2012. – 416 с.

ISBN 978-617-602-041-7

У колективній монографії науково проаналізовано умови і чинники розвитку ринків в Україні, розкрито їх соціально-економічну роль, масштаби і темпи сучасного розвитку як господарюючого суб'єкта та інституту соціального захисту, визначені напрями їх трансформації і диверсифікації діяльності. Обґрунтовано засади і пріоритети розвитку ринків, доцільність створення принципово нових їх видів – оптових аграрних ринків.

Для вчених-дослідників сфери товарного обігу та АПК, керівників господарських та державних органів, аспірантів, магістрів і студентів економічного і підприємницького спрямування.

 
Технологія приготування їжі: Українська кухня, 2016 PDF Друк e-mail

Технологія приготування їжі: Українська кухня

О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. 2-ге вид., випр. та доповн. – X.: Світ книг, 2016. – 679 с.

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі.
Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні.

Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

 
Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум PDF Друк e-mail

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : навч. посіб. [для студентів ВНЗ III–IV рівнів акредитації за напрямами підготовки «Харчова технологія та інженерія» і «Ветеринарна медицина»] / [Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г. та ін. ; за ред. д. вет. н., проф. В. В. Касянчук]. – Суми : Університетська книга, 2010. – 205 с.

ISBN 978-966-680-525-9

Практикум складається з трьох розділів. У розділі «Загальна мікробіологія» викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі «Спеціальна мікробіологія» наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ «Науково-дослідна робота» містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, а також наукових співробітників.

 
Харчова біотехнологія PDF Друк e-mail

Харчова біотехнологія

Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф. Харчова біотехнологія: підручник – К.: Видавництво Ліра-К, 2016. – 408 с.

ISBN 978-617-7320-31-8

У підручнику систематизовано та викладено всі аспекти харчової біотехнології: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях (молочні ферментовані продукти та промислові заквашувальні культури для їх одержання, ферментовані м’ясні вироби, хлібобулочні вироби, алкогольні та безалкогольні напої, ферментовані продукти рослинного походження, вільні від глютену харчові продукти); традиційні та нові продукти мікробного синтезу як харчові добавки (поліглутамінова кислота, лактулоза, лактобіонова кислота, лікопін, астаксантин, лютеїн, 2-фенілетанол, полісахариди гелан, пулулан, курдлан тощо) та сучасні біотехнології їх одержання; переваги та недоліки, а також законодавча база використання генно-модифікованих організмів у харчових виробництвах.

Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом «Біотехнологія», та споріднених напрямів («Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Біологія»), а також для спеціалістів, які працюють у галузі біотехнології та харчових технологій.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 19 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
International marketing strategy: Analysis, Development and Implementation
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки