02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Антикризове управління підприємством PDF Друк e-mail

   Штангрет А. М., Копилюк О. I.

  Антикризове управління підприємством: Навч. посіб. — К.: Знання, 2007. — 335 с.

   Розглянуто теоретичні основи і методологічний інструментарій антикризового управління підприємством в умовах переходу до рин­кової економіки. Значну увагу приділено питанням виникнення та розвитку кризових ситуацій, їх взаємозв'язку із життєвим циклом підприємства; ретельно досліджено та висвітлено основні аспекти завдань антикризового управління в сферах стратегічного управлін­ня, ефективності управління персоналом підприємства, інноваційного розвитку, інвестиційної політики та маркетингу.
   Призначено для студентів економічних спеціальностей, слухачів інститутів і факультетів післядипломної освіти, працівників підпри­ємницьких і фінансових структур, банків, викладачів, аспірантів і магістрів вищих навчальних закладів.

 
Аграрна кооперація в Україні: теорія і практика PDF Друк e-mail

   Пантелеймоненко А.О.
   Аграрна кооперація в Україні: теорія і практика: Монографія. -Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008. - 347 с

   Монографія охоплює широке коло питань теорії та практики ук­раїнського кооперативного руху. На основі цілого комплексу джерел. значна частина з яких використана вперше, відображено досвід вітчизняних кооперативних організацій, набутий у різний час і за різ­них економічних умов. Показано вплив державної політики на роз­виток кооперативного руху. Зроблено акцент на сучасних проблемах і тенденціях розвитку кредитних, сільськогосподарських і споживчих кооперативів, а також можливих перспективах співпраці між ними.

   Книга розрахована на викладачів, студентів, членів і працівників кооперативів, а також усіх тих, хто зацікавлений у відродженні ефек­тивної обслуговуючої кооперації в Україні.

 
Страхування PDF Друк e-mail

   Страхування: Підручник / За ред. В.Д. Базилевича. — К.: Знання, 2008. — 1019 с — (Київському національ­ному університету імені Тараса Шевченка 175 років).

   Це один із перших в Україні фундаментальних підручників зі страху­вання. Його автори — викладачі економічного факультету Київського на­ціонального університету імені Тараса Шевченка та провідні фахівці-практики страхової справи в Україні. Найважливіші переваги підручника — оригінальна структура, високий науковий рівень подання матеріалу, су­часний математичний апарат, широка джерельна база. Ґрунтовно розкри­ваються сутність категорій і понять страхування, його структура, проблеми становлення та функціонування страхового ринку, механізми збалансова­ності попиту та пропозиції страхових продуктів, роль держави та міжна­родних страхових організацій у страховому бізнесі та ін. Значна увага при­діляється економіко-математичним моделям індивідуальних позовів, ін­дивідуального та колективного ризиків, тривалості життя, банкрутства тощо. Підручник дає змогу самостійно розібратися у складних процесах страхування, зрозуміти різноманітні аспекти функціонування ринкової економіки. За змістом підручник відповідає програмі нормативної на­вчальної дисципліни "Страхування".

   Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також науковцям і фахівцям-практикам у галузі страхування.

 
Бухгалтерський облік у галузях економіки PDF Друк e-mail

   Атамас П.Й.

   Бухгалтерський облік у галузях економіки: Навчальний по­сібник. — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 392 с

  У навчальному посібнику розглядаються особливості бухгалтерсько­го фінансового обліку в окремих галузях економіки: будівництві, сільському господарстві, автомобільному та залізничному транспорті, торгівлі та гро­мадському харчуванні, житлово-комунальному господарстві та готельних закладах, страхових компаніях, гральних закладах, ломбардах та ін. У по­сібнику враховано галузеві особливості та останні зміни в нормативній базі фінансового обліку станом на 1 вересня 2007 р.

   Посібник розраховано насамперед на студентів вищих навчальних зак­ладів, які навчаються за напрямом підготовки «Облік і аудит» і вже засвої­ли основи теорії бухгалтерського обліку та фінансового обліку у вироб­ничій сфері. Він буде корисним також викладачам, практикуючим бухгал­терам та керівникам підприємств і організацій відповідних галузей економ­іки, а також студентам інших спеціальностей економічного спрямування.

 
Бюджетний менеджмент PDF Друк e-mail

   Бюджетний менеджмент: Навч. посіб. / Л. В. Панкевич, М. А. Зварич, П. Я. Могиляк, Б. І. Хомічак. — К.: Знання, 2006. — 293 с.

   У навчальному посібнику розкрито поняття бюджет­ного менеджменту, зміст і структуру бюджетного проце­су, суть бюджетного календаря тощо, наведено бюджетну класифікацію, а також вміщено словник основних термі­нів до курсу "Бюджетний менеджмент", який допоможе студентам глибше зрозуміти викладений матеріал, оволо­діти ґрунтовними знаннями про бюджетну систему та фун­кціонування бюджетного процесу.

   Призначено для студентів вищих навчальних закладів, практиків, працівників і керівників бюджетної сфери.

 
« ПочатокПопередня421422423424425426427428429430НаступнаКінець »

Сторінка 430 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Возрастная психология: Полный жизненный цикл развития человека
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки