02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах Голодомору 30-х років XX століття PDF Друк e-mail

    Василь Подолян, Валерій Рекрут

  Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах Голодомору 30-х років XX століття. - Вінниця: ПП Балюк. - 420 с іл.

   У монографії досліджуються суперечливі особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в другій половині 20-х - першій половині 30-х років XX століття.

    Для широкого кола читачів.

 
Нова економіка PDF Друк e-mail

    Клодт X. та ін.

   Нова економіка: форми вияву, причини і наслідки. Монографія: К., Вид-во «Таксон», 2006. - 306 с

  Нова економіка знаменувала становлення в розвинених країнах нових економічних і тех­нологічних укладів, структурні елементи яких формуються під впливом розвитку інфор­маційних технологій. Зміни у виробничих і ринкових структурах, у рамкових умовах госпо­дарювання мікросуб'єктів, що відбуваються внаслідок такого впливу, є суттю дослідження, проведеного німецькими вченими з Інституту світової економіки (м. Кіль).

   Монографія розрахована на студентів, викладачів та аспірантів, що вивчають сучасну економіку; вчених, представників ділових кіл, усіх, хто працює над розв'язанням проблем адаптації української економіки до глобалізованого світу.

 
Підприємницьке право у запитаннях та відповідях PDF Друк e-mail

    Карлін М. І., Носалюк А. В.

   Підприємницьке право у запитаннях та відповідях: Навчаль­ний посібник вищих навчальних закладів. — К.: Кондор, 2008.-356 с.

   У посібнику висвітлені питання заснування підприємств, їх реєстрації, ліцензування їх діяльності, особливості оподаткування та зовнішньоекономічної діяльності підприємств згідно з законодавством України.

   Для студентів і викладачів економічних факультетів та факультетів менеджменту вищих навчальних закладів, фахівців-практиків у сфері підприємницької діяльності.

 
Психологія PDF Друк e-mail

   Варій М. Й. Психологія: Навчальний посібник/Для студ. вищ. навч. закладів. -К.; «Центр учбової літератури». - 2007. - 288 с

   Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів. У навчальному посібнику висвітлено головні аспекти загальної психології, а також соціально-психологічні основи функціонування людських спільнот, зокрема злочинних, а також психологічні основи національної безпеки.

 
Фінанси PDF Друк e-mail

   Фінанси: Навч. посіб. / В.І. Оспіщев, Л.І. Лачкова, О.П. Близнюк та ін.; За ред. В.І. Оспіщева. — 2-ге вид., перероб. і доп. К.: Знання, 2008. — 366 с.

   Розкриваються теоретичні засади функціонування й розвитку фінансів, складові фінансової системи держави, форми і види фінансових ресурсів, фінансовий механізм, системи управління державними фінансами в Україні та державах з розвинутою ринковою економікою. Розглядаються бюджетна система та бюджетна політика, структура доходів і видатків державного бюджету, місцеві фінанси, фінансовий ринок, управління державним боргом, соціальні позабюджетні фонди, їх роль у фінансовій системі. До кожної теми додається практикум, до складу якого входять плани семінарських занять, теми рефератів, тестів, контрольні запитання, задачі та практичні завдання. Посібник відповідає нормативній програмі курсу "Фінанси".

   Розраховано на студентів економічних спеціальностей. Книга буде корисною також викладачам та аспірантам.

 
« ПочатокПопередня421422423424425426427428429430НаступнаКінець »

Сторінка 429 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Управління маркетингом у сфері туризму
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки