02 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Інвестування. Федоренко В. Г. PDF Друк e-mail

Інвестування. Федоренко В. Г.

В.Г. Федоренко

Інвестування: Підручник. – 2-ге вид. перероб. і доп. – К.: Алерта, 2008. – 448 с.

ISBN 978-966-8533-89-1

Основоположним в економічній науці про Інвестиції є підручник "Інвестознавство" (автор - В. Г. Федоренко), який із доопрацюванням і доповненням виходив у 2000, 2002 і 2004 роках. У цих виданнях з урахуванням практики перебудови, останніх наукових розробок і законодавчих актів України приділялась значна увага інвестиціям, як важливому чиннику реструктуризації та економічного зростання промисловості.

Підручник «Інвестування» с заключним з такої проблеми, як Інвестиційні процеси в економіці. З точки зору практики в ньому розглядаються питання відродження ринку фінансових інвестицій і капіталів, підвищення ролі банків, акціонерних капіталів і цінних паперів. Зосереджується увага на розробці та впровадженні бізнес-планів, використанні страхового капіталу в інвестиційних процесах.

Друге видання підручника "Інвестування" розглядає, в більш розшире­ному плані, практику Іноземних інвестицій, звертається особлива увага неврегульованості фінансової сфери, недосконалості законодавства з оподаткування. Також розглядається роль банків в питаннях кредитування Інвестиційних проектів, підвищення ефективності фінансових інвестицій.

Для студентів вищих навчальних закладів, викладачів та фахівців-економістів, які займаються питаннями інвестування.

 
Маркетинг для магістрів PDF Друк e-mail

   Маркетинг для магістрів: Навчальний посібник/ За заг. ред. д.е.н., проф. СМ. Ілляшенка. - Суми: ВТД "Університетська книга", 2007.-928 с

У навчальному посібнику в стислому вигляді викладені теоретичні й методичні засади фахових дисциплін, які входять до навчальної програми підготовки фахівців з маркетингу освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеці­аліст" і "магістр", а також авторських дисциплін, що розширюють їх світо­гляд у руслі сучасних уявлень про стійкий соціально-економічний розви­ток і роль маркетингу в ньому.

   Містить багато прикладів і фактичних матеріалів з практики діяль­ності вітчизняних та іноземних підприємств, що ілюструють теоретичні положення.

   Для викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей, а також студентів, що вивчають маркетинг на пеекономічнихспеціальностях вищих навчальних закладів, Буде корисним для керівників і провідних фахівців підприємств різних галузей та широкого кола читачів, яких цікав­лять проблеми сучасного маркетингу.

 
Управління фінансовою санацією підприємств PDF Друк e-mail

   Терещенко О. О.

   Управління фінансовою санацією підприємств:  Підруч­ник. К.: КНЕУ, 2006. — 552 с.

   У пропонованому підручнику комплексно розкрито теоретичні та методичні основи антикризового управління фінансами підприємств. Висвітлено актуальні питання, пов'язані з організацією управління фінансовою санацією та ризик-менеджменту. Розглянуто інструментарій діагностики фінансової кризи на під­приємстві, місце конфолінгу та санаційного аудиту в анти кризовому менеджме­нті, найважливіші екоиоміко-правовІ аспекти санації та банкрутства. Па конкре­тних прикладах показано порядок практичного використання різних інструментів антикризового управління, а також досліджено тактику кредиторів та власників у відносинах з фінансово неспроможними підприємствами. Значну увагу приділено механізмам зменшення інформаційної асиметрії між учасника­ми фінансових відносин, розробленню плану санації та контролю за його реалі­зацією.

   Для студентів, слухачів магістерських програм економічних вузів. Буде ко­рисний для бізнесменів, фінансових директорів, арбітражних керуючих, фінан­сових контролерів, внутрішніх аудиторів, менеджерів з управління ризиками, працівників банків, страхових компаній та консалтингових фірм.

 
Соціологія PDF Друк e-mail

   Нестуля О. О. Соціологія: практикум. Модульний варіант: навч. посіб, [для студ. вищ. навч. закл.] / О. О. Нестуля, С. I. Нестуля, С. Ж. Всрезомсъка - К.: Центр учбової літератури, 2009. - 272 с. - ISBN 978-966-364-835-4.

   У книзі узагальнено досвід викладання курсу «Соціологія» за кредитно-модульною системою навчання для студентів економічних спеціальностей. До кожної теми пропону­ється опорний конспект вивчення нового матеріалу, виконаний у схемах І таблицях, дода­ються індивідуальні завдання різного рівня складності, спрямовані на розвиток соціологіч­ного мислення майбутніх фахівців, тестові завдання для самоперевірки знань.

   Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

 
Фінанси PDF Друк e-mail

   Ковальчук С.В., Форкун Ї.В.

   Фінанси. Навч. посібник.- Львів: "Новий Світ-2000", 2009. - 56S с

   Навчальний посібник написаний згідно стандартам вищої освіти, охоплює всі теми дисципліни "Фінанси" (загальна теорія). У ньому вис­вітлюються проблемні питання формування та становлення фінансових відносин та фінансової системи України з урахуванням загальносвітових та європейських тенденцій, спрямованих на інтеграційні процеси. За кожною темою курсу проведені бібліографічні дослідження та наведені питання для самостійної підготовки як у реферативній формі, так й у вигляді тестів, що дає можливість використовувати даний посібник для кредитно-модульної системи.

   Ми вважаємо, що видання буде цікавим і корисним для студентів усіх економічних спеціальностей, наукових працівників та практиків.

 
« ПочатокПопередня421422423424425426427428429430НаступнаКінець »

Сторінка 424 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Українська мова професійного спілкування
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки