17 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Діагностика збалансованої системи показників PDF Друк e-mail
Image

   Нівен Пол Р.

   Діагностика збалансованої системи показників: Підтримуючи максимальну ефективність /Пер, з англ; За наук. ред. М. Горського. Дніпропетровськ: Баланс Бізнес Букс, 2006. - 256 с

   «Діагностика збалансованої системи показників» посібник з проведення точного аналізу ефективності збалансованої системи показників в організації. Видання доповнено описом новітніх інструментів та методів впровадження коректуючих змін щодо забезпечення максимальної ефективності застосування вашої ЗСП. В книзі наведені запитання для самоперевірки, що допоможуть критично оцінити свою діяльність, спрямовану на впровадження збалансова­ної системи, а також сприятимуть просуванню пов'язаних з нею ініціатив.

   Ця книга буде корисною для всіх, хто прагне отримати максимальну користь з застосування збалансованої системи показників в своїй організації.

 
Філософія PDF Друк e-mail

   Філософія: Навч. посіб. / Л.В. Губерський, І.Ф. Надольний, В.П. Андрущенко та ін.;3аред. І.Ф. Надольного. 6-те вид., випр. і доп. — К.: Вікар, 2006. — 455 с. — (Вища освіта XXI століття).

  У навчальному посібнику без ідеологічної заангажованості на системній основі розглядаються історія розвитку філософської думки, актуальні питання онтології, гносеології, соціальної філософії у суголоссі з проблемами станов­лення української державності, розвитку національної культури, в широкому контексті сучасної світової філософської думки. Посібник здобув визнання фахівців і студентів і протягом останніх років практично є базовим підручни­ком з філософії для студентів вищих закладів освіти України.

   Розраховано на студентів і аспірантів вищих закладів освіти, широке коло читачів.

 
Безпека життєдіяльності PDF Друк e-mail

Безпека життєдіяльності

Желібо Є. П., Зацарний В. В. Безпека життєдіяльності: Підруч­ник. — К.: Каравела, 2008. — 280 с.

У підручнику розглядаються основи безпеки життєдіяльності як комплекс взаємозв'язків у системі «людина - життєве середо­вище» різного рівня. Значна увага приділена людині, її фізіологіч­ним та психологічним особливостям, медико-біологічним та соці­альним проблемам здоров'я. Висвітлюються джерела небезпеки та породжені ними фактори, що призводять до порушення життєдіяльності людей у повсякденних умовах виробництва й побуту та спричиняють надзвичайні ситуації. Наведена характеристика природних, техногенних, соціально-політичних та комбінованих небезпек. Особливу увагу приділено питанням запобігання над­звичайним ситуаціям, організації дій для усунення їхніх негатив­них наслідків, наданню першої долікарської допомоги потерпілим, питанням організації та управління безпекою життєдіяльності.

Підручник відповідає навчальній програмі нормативної дис­ципліни «Безпека життєдіяльності» для вищих закладів освіти I-IV рівнів акредитації. Розрахований на студентів та викладачів. Може бути використаний на курсах підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, представництв галузевих міністерств.

 
Світова економіка PDF Друк e-mail

  Світова економіка: Підручник / А. С. Філіпенко, В. С Будкін, О. І. Рогач та ін. - К.: Либідь, 2007.- 640 с 

  Матеріал підручника охоплює найважливіші проблеми сучасної світової економіки як цілісної системи, що розвивається під знаком інтернаціоналізації та глобалізації. Детально розкрито функціонування міжнародних ринків, галузеву структуру світової економіки, економічну політику основних груп країн тощо. Належне місце відведене проблемі інтеграції України у світову економічну систему.

   Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 
Металознавство PDF Друк e-mail

   Металознавство: Підручник / О. М. Бялік, B.C. Черненко, В. М. Писаренко, Ю. Н. Москаленко. - 2-ге вид., перероб. і доп. - К.: ІВЦ "Видавництво «Політехніка»",2008 - 384 с

  Зміст підручника відповідає освітньо-професійній програмі підготовки фахівців II - IV акредитаційних рівнів за напрямком 0901 "Інженерне матеріалознавство" та містить основні питання щодо металів і сплавів: їх атомно-кристалічну будову, кристалізацію, пластичну деформацію та рекристалізацію, структуру і властивості основних груп металевих матеріалів. Особливу увагу приділено діаграмам стану подвійних та потрійних систем, розглянуто також принципи термічної обробки металевих сплавів.

  Для студентів матеріалознавчих, металургійних та машинобудівних спеціальностей при здобутті кваліфікації бакалавра, спеціаліста і магістра, а також може бути корисним аспірантам, науковцям та інженерно-технічним працівникам різних галузей промисловості.

 
« ПочатокПопередня411412413414415416417418419420НаступнаКінець »

Сторінка 420 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Возрастная психология: Полный жизненный цикл развития человека
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки