19 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Моя професія - бухгалтер, фінансист PDF Друк e-mail
Моя професія - бухгалтер, фінансист

   Моя професія - бухгалтер, фінансист. Навчальний посібник для студентів вузів спеціальностей 7.050106 "Облік і аудит" та 7.050104 "Фінанси" / За редакцією д.е.н., проф., Заслуженого діяча науки і техніки України Ф.Ф. Бутинця, І.А. Панченко. - Житомир: ЖДТУ, 2005. - 156 с

   ISBN 966-683-119-8

   У посібнику в доступній і цікавій формі викладаються ази майбутньої професії-бухгалтера та фінансиста. Основна мета посібника - ознайомити студентів з навчанням у ВНЗ, розказати йому про його майбутню професію та надати поради щодо професійного становлення.

   Основна увага приділяється організації навчального процесу у вищому навчальному закладі за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси", ознайомленню студентів з основами бухгалтерського обліку, контролю та фінансів, професійними вимогами до цих спеціалістів та надаються поради щодо пошуку роботи і працевлаштування.

   Матеріал логічно систематизовано у відповідні теми, що робить посібник цікавим і корисним для всіх, хто вивчає основи бухгалтерського обліку і фінансів.

   Призначений для старшокласників, студентів спеціальності "Облік і аудит" та "Фінанси".

 
Сучасні теорії менеджменту PDF Друк e-mail
Сучасні теорії менеджменту

   Туленков М. В.

   Сучасні теорії менеджменту: Навч. посіб. - К.: Каравела, 2007. -304 с.

   Пропонований посібник присвячений аналізу концептуальних засад сучасного менеджменту і є першою в Україні узагальненою і концептуальною науково-методичною працею, у якій з системних позицій висвітлено сутність і зміст основних теорій, концепцій і моделей організації управління, що задіяні в реалізації державної соціальної й економічної політики та широко застосовуються у світовій управлінській практиці.

   Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів і науковців, а також усіх, хто цікавиться актуальними проблемами сучасного наукового менеджменту.

 
Гроші та кредит PDF Друк e-mail
Гроші та кредит

   Гроші та кредит: Підручник. 5-те вид., без змін / М. І, Сав-лук, А. М. Мороз, І. М. Лазепко та ін.; За заг. ред. М. І. Сав-лука. К.: КНЕУ, 2008. — 744 с

   ISBN 966-574-896-3

   У підручнику висвітлені теоретичні аспекти функціонування в ринковій економіці таких економічних категорій, як гроші, кредит, процент, грошовий та валютний ринки, визначені на цій основі методологічні засади формування, розвитку та діяльності банків, банківської, грошової та валютної систем. Проаналізовані процеси розвитку кількісної теорії грошей, сутність кейнсіанських та монетаристських грошових концепцій. Розкриті механізм формування пропозиції грошей та роль грошей у ринковій економіці.

   Для студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти третього та четвертого рівнів акредитації, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.

 
Економіка підприємства, Шваб Л. I. PDF Друк e-mail

Економіка підприємства

Шваб Л. I.

Економіка підприємства: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. 4-е вид. — К.: Каравела, 2007. — 584 с

ISBN 966-8019-29-6

Навчальний посібник підготовлений відповідно до типової навчальної програми дисципліни "Економіка підприємства" для економічних факультетів вищих навчальних закладів України з деякими доповненнями. В посібнику викладено сучасний економічний механізм, який забезпечує життєдіяльність підприємства в умовах ринку та конкуренції, вивчення якого допоможе фахівцям вирішувати поточні та стратегічні завдання господарської діяльності підприємства.

Навчальний посібник розрахований на студентів, які навчаються за програмами підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів економічних фахових спрямувань, а також на тих, хто вивчає економічні дисципліни на неекономічних спеціальностях. Посібник може бути корисним для аспірантів, викладачів, керівників, менеджерів та спеціалістів, які професійно займаються господарською діяльністю у сучасних підприємницьких структурах.

 
Товарознавство (Виробнича сфера) PDF Друк e-mail
Товарознавство (Виробнича сфера)

   Я. І. Плахетко, I. П. Кінаш, В. М. Чорноус, А. П. Боднарчук, I. В. Яворський

   Товарознавство (Виробнича сфера): Навчальний посібник. Львів, 2009. — 400 с.

   ISBN 978-966-2025-67-5

   У посібнику викладений матеріал, що стосується асортименту основних товарів виробничої сфери та їхнього призначення. Одночасно подається коротка інформація про виробництво цих товарів, що сприяє кращому засвоєнню і розумінню споживних властивостей та якостей товарів. Достатня увага в посібнику приділена вимогам до зберігання і транспортування товарів.

   У посібнику подані основи стандартизації та сертифікації товарів, описані питання управління якості продукції. До кожної теми додається перелік основних термінів та тестів для самоперевірки.

   Для викладачів і студентів економічних факультетів вищих навчальних закладів (молодших спеціалістів, бакалаврів та магістрів).

 
« ПочатокПопередня401402403404405406407408409410НаступнаКінець »

Сторінка 401 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Оподаткування суб’єктів господарювання
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки