08 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Основи експертизи продовольчих товарів PDF Друк e-mail
Основи експертизи продовольчих товарів

   Основи експертизи продовольчих товарів: Навч. посіб. для студентів вищих навчальних закладів / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко, Л. В. Породіна, Г. О. Лихоніна, Н. Т. Лазарева, О. Ю. Холодова. К.: Кондор, 2009. — 296 с

   ISBN 978-966-351-285-3

   Сьогодні, виходячи на вільний ринок в Україні, товар здобув нову властивість, про яку в умовах державного монополізму було не прийнято говорити. Мова йде про конкурентоспроможність товару, тобто здатність товару конкурувати серед собі подібних. Конкуруючі між собою фірми намагаються якомога повніше задовольнити потреби споживачів і забрати у них більше грошей. Всесвітньо відомі фірми намагаються отримати максимум грошей споживачів за свій якісний товар, але на ринку є й фірми, що шляхом обдурювання споживачів бажають отримати з покупців гроші за неякісний, а іноді і фальсифікований товар.

   Посібник може бути використаний студентами, що вивчають дисципліну «Фальсифікація споживчих товарів».

 
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок PDF Друк e-mail
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок

   Онищенко В. М.

   Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навчаль­ний посібник / Онищенко В. М.,ШубінаЛ.Ю., ЯнчеваМ. О. - Суми : Університетська книга, 2009. - 224 с

   ISBN 978-966-680-472-6

   У посібнику розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас. Висвітлено основні напрямки в розробці захисних покрить і способів для обробки м'ясних продуктів та оболонок з метою підвищення їх бар'єрних властивостей. Узагальнено технологічні основи виробництва, товарознавчі аспекти, досвід використан­ня, переваги та недоліки, а також сучасний стан ринкових пропозицій оболонок, що використовуються м'ясопереробними підприємствами. Наводяться чинники, що зумовлюють захисні властивості та безпечність натуральних і штучних оболонок на. всіх етапах життєвого циклу ковбас­них виробів.

   Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» (спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»), а також може бути корисним для підготовки фахівців за напрямом «Товарознавство і торговельне підприємництво», науковців, аспірантів відповідного профілю та широкого кола фахівців м'ясопереробної галузі.

 
Продовольча сировина PDF Друк e-mail
Продовольча сировина

   Колтунов В.А.

   Продовольча сировина : підручник / В.А. Колтунов. - К. : Київ, нац. торг.-екон. ун-т, 2009. - 268 с.

   У підручнику, з урахуванням сучасних досягнень науки і передового досвіду, висвітлені питання формування і визначення якості сировини рос­линного і тваринного походження, збереження її на шляху від виробника до споживача. Велика увага приділена визначенню регіонів України для виробництва конкурентоспроможної продукції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку збуту, оцінці сортового складу продукції рослинництва, заготівельним вимогам до тваринницької сировини на основі чинної в Україні нормативно-технічної документації з поглибленим науково-технічним обґрунтуванням тих процесів, які мають вирішальне значення для формування товарознавчих якостей, технологічних властивостей і збереження сировини. Окремий розділ присвячено роботі карантинної служби, карантинним хворобам і шкідникам рослинної і тваринної сировини. Мета цієї праці - забезпечення знань і уміння застосувати їх на практиці майбутніми фахівцями вищої кваліфікації.

   Підручник (друге доповнене видання) призначено для підготовки ба­калаврів, спеціалістів і магістрів з напряму «Торгівля» у вищих навчальних закладах IIIIV рівня акредитації, а також може бути використаний при підготовці спеціалістів сільськогосподарського, економічно-комерційного й управлінського спрямування.

 
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів PDF Друк e-mail
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів

   Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навчальний посібник / Л.Д. Льовшина, В.М. Михайлов, О.В. М'ячиков. К.: Ліра-К, 2010. — 388 с (Серія «Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв.»)

   ISBN 978-966-2174-08-3

   У навчальному посібнику наведено товарознавчу характеристику плодоовочевої сировини та продуктів її переробки. Розглянуто анатомо-морфологічну будову клітин плодів та овочів, їх хімічний склад. Надано інформацію про торговельну класифікацію, товарну якість, товарну обробку та збері­гання плодоовочевої продукції. Розглянуті товарознавчі характеристики пряно-ароматичних рослин та прянощів, їх якісна оцінка, пакування, маркірування та зберігання.

   Навчальний посібник пропонується студентам-товарознавцям вищих навчальних закладів І—IV рівнів акредитації, викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.

 
Англійська мова ресторанної справи PDF Друк e-mail
Англійська мова ресторанної справи

   БУНИНА Л.Ф.

   Англійська мова ресторанної справи: Навч. посіб.- К.: Київ. нац. торг.- екон. ун-т, 2000. - 172с.

   Навчальний посібник "Англійська мова ресторанної справи" призначено для студентів та фахівців, які спеціалізуються з технології та сервісу індустрії харчування і вивчають англійську мову як необхідну складову професійної кваліфікації.

   Може бути рекомендовано не тільки спеціалістам галузі харчування, студентам, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з організацією, технологією та менеджментом індустрії харчування, а також особам, які цікавляться цією тематикою.

   Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів (Лист № 2/1466 від 12.09.2000)

 
« ПочатокПопередня391392393394395396397398399400НаступнаКінець »

Сторінка 399 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки